Medya Güncelleme Tarihi: 6 Haz 2017 15:45

Game of Thrones'un sezon finali ile ilgili sürpriz açıklama

Televizyon ekranlarının tüm dünyada merakla izlenen ve Ortaçağ'da geçen Game of Thrones'un (Taht Oyunları) dizisinin finaz sezonu yaklaşmışken Game of Thrones'un (Taht Oyunları) yapımcısı Casey Bloys'tan sürpriz bir açıklama geldi.

Game of Thrones'un sezon finali ile ilgili sürpriz açıklama

Televizyon ekranlarının tüm dünyada büyük bir ilgili ile izlnen dizisi Game of Thrones'un (Taht Oyunları) yapımcısı Casey Bloys, dizinin final sezonunun bir yıl ertelenebileceğini duyurdu. .

David Benioff ile D. B. Weiss tarafından üretilen Ortaçağ'da geçen fantastik televizyon dizisi Game of Thrones dizisi ABD televizyon kanalı HBO'da yayını ile eşzamanlı olarak Türkiye'de de yayınlanıyor.

Yapımcılar 'Game of Thrones' dizisinin Yedinci Sezonunun 16 Haziran tarihinde yayına girececeğini duyurmuştu.  Diğer taraftan 'Game of Thrones' dizisi finali sekizinci sezonda gerçekleşecekti. 2018 yılı yazında yayına girecek 'Game of Thrones 8.Final Sezonu ile ilgili yapımcı Casey Bloys, dizinin fanatiklerine bir yıl daha uzatabileceklerini ve hayranların beklemesi gerekebileceğini söyledi.

Televizyon ekranlarının Walkin Dead gibi dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi kazanmış ve reyting rekorları kıran dizinin final sezonunun 2019 yılına sarkması bekleniyor.

Ekleme Tarihi: 6 Haz 2017 15:45