Medya Güncelleme Tarihi: 29 May 2017 14:03

Nihat Hatipoğlu Ramazan programlarından ne kadar kazanıyor?

ATV ekranlarında Ramazan ayında iftar ve sahur programlarının izlenme oranları bakımından tartışmasız birincisi Nihat Hatipoğlu'nun programdan ne kadar kazandığı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da konuşulmaya başlandı.

Nihat Hatipoğlu Ramazan programlarından ne kadar kazanıyor?

Her Ramazan ekranlarda görmeye alıştığımız hocaların din konusundaki nasihatlerinden çok ne kazandığı sosyal medyanın öncelikli konusu oldu. Nihat Hatipoğlu'nun hayranlarından biri paylaştığı bir açıklamada ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun ATV ekranlarında yaptığı iftar ve sahur programları için 80 bin TL aldığını öne sürdü.

Bu Ramazan da diğer Ramazan ayında gibi ekranlarda izleyiciler ile dini bilgileri paylaşan ilahiyatçıların aldıkları paralar yeniden tartışma konusu oldu. Rating bakımından ATV'de Nihat Hatipoğlu'nun izleyici ile buluşan programı yine hedefteydi ve aldıüı parayla ilgili sosyal medyada spekülatif iddialar ortaya atıldı. Sosyal medya kullanıcıları arasında "500 bin TL kazanıyor" diyen de var 600 bin TL diyen de hatta bazıları daha da ileri giderek 1 milyon TL aldıklarını iddia etti. Ramazan programları için ne kadar kazandıkları tartışma konusu olurken televizyon ekranlarında reality programlardan evlilik ve yarışma programlarında magazin içerikli hiçbir program bu denli iddialara konu olmadı. 

SON İDDİAYA GÖRE 80 BİN TL ALIYOR

Sosyal medyada yer alan iddiaya göre hayranları ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun iftar ve sahur programlarına karşılık 80 bin TL aldığını öne sürdü.

"HOCAMIZ HAYIR İŞLERİ YAPIYOR"

Nihat Hatioğlu'nun aldığı ücret bir taraftan tartışma konusu oldu diğer taraftan desteklendi. Ramazan süresince program başına bu parayı kazandığı iddia edilen Nihat Hatipoğlu'na yönelik karalama kampanyalarına hayranlarından sert tepki geldi. Nihat Hatipoğlu izleyicileri hocayı hedef alan eleştirilere "Hocamız buradan aldığı parayla da hayır işleri yapıyor" şeklinde cevap verdi.

ATV YÖNETİMİ AÇIKLAMA YAPMIYOR

Nihat Hatipoğlu'nun programı ile ilgili ortaya atılan iddiaların muhataplarından biri olan atv televizyonu da uzun süredir tartışılan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

Geçtiğimiz yıllarda Nihat Hatipoğlu'nun kazanmış olduğu ücret yine gündeme gelmiş, Hatipoğlu hedefe konmuştu. Geçtiğimiz yıllarda Hatipoğlu tarafından kazanılan ücretin Ankara'da bir binada din eğitimi gören çocukların masrafı için harcandığını ortaya çıkmıştı.  

Ekleme Tarihi: 29 May 2017 14:03