Medya Güncelleme Tarihi: 1 Kas 2017 23:15

Serdar Kuzuloğlu serbest bırakıldı

Bilişim yazarı Serdar Kuzuloğlu, bu sabah gözaltına alındı. Serdar Kuzuloğlu, ifadesinin alınmasının ardından akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Serdar Kuzuloğlu serbest bırakıldı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘FETÖ/PDY’ soruşturması kapsamında operasyon başlatıldı. İstanbul merkezli Ankara, İzmir ve Manisa başta olmak üzere 16 ilde gözaltı işlemleri yapıldı. Soruşturma kapsamında teknoloji ve sosyal medya yazarı Serdar Kuzuloğlu da gözaltına alındı. Kuzuloğlu, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Gazeteci ve Yazarlar Vakfı’na yönelik olduğu belirtilen operasyonda 112 kişi hakkında gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Habertürk’ten Neşet Dişkaya’nın haberine göre İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, bir FETÖ soruşturması kapsamında verilen bir ifade üzerine Kuzuloğlu hakkında gözaltı kararı verdi.

Serdar Kuzuloğlu saat 06.42’de 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Twitter hesabından, “FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum. İnanamıyorum” tweetini paylaştı.

Öte yandan Kuzuloğlu’nun Twitter adresinden saat 10.10 sıralarında yeni bir tweet daha atıldı. Yayın yönetmeni olduğu bir sitede yer alan haberin paylaşıldığı tweetin, önceden ileri tarihli olarak ayarlanan otomatik bir mesaj olduğu belirtildi.

Ekleme Tarihi: 1 Kas 2017 23:15