Medya Güncelleme Tarihi: 31 May 2017 17:11

TRT'nin Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması hafta birincisi belli oldu

TRT 1 ekranlarından yayınlandığı günden bugüne dikkatleri çeken Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nın hafta finalinde birinci olan yarışmacı belli oldu

TRT'nin Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması hafta birincisi belli oldu

Türk televizyonculuk tarihinde bir ilk olan “Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması”nın ilk hafta birincisi Osman Bodur oldu! TRT1’in Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek ekranlara getirdiği; “Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması”, özgün formatıyla gönüllere taht kurmaya devam ediyor.

‘Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması’nın dün akşam gerçekleşen ilk hafta finalinde sesi ve yorumu ile dikkatleri çeken Osman Bostancı, birinci oldu. Diğer bir yarışmacı İsmail Uyanık ise jüri üyelerinden Dr. Mehmet Ali Sarı tarafından direkt olarak finale taşındı. Böylece iki yarışmacı birden Ramazan sonunda gerçekleşecek finale katılma hakkı kazandı.

Ayrıca, sosyal medyada ünlü Kâbe imamlarının seslerini taklidiyle bir anda binlerce kişiye ulaşan Osman Bostancı, Kâbe imamlarının sesleri ve kıraatleri en etkileyici olanlarından Maher al Muaqily, Abdul Rahman Al-Sudais ve Abdul Basit Abdus Samad'in başarılı taklitleri ile de çok ilgili görüyor.

‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’, Ramazan ayı boyunca her gece 00.00’da TRT1 ekranında!

Ekleme Tarihi: 31 May 2017 17:11