Motosiklet Güncelleme Tarihi: 31 Tem 2017 11:28

Dört teker Aziz Yıldırım'ın motosikletliye trafik eşkiyalığı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım trafikte tartıştığı motosikletli gencin üzerine aracını kırdıktan sonra hakaretlerde bulundu.

Dört teker Aziz Yıldırım'ın motosikletliye trafik eşkiyalığı

Motosikletli sürücülerin haklarını hiçe sayan trafik magandaları her gün yeni bir can almaya devam ederken akıllara durgunluk veren bir olay Üsküdar'da yaşandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım sinyal vermediği için kendisini uyaran gencin üzerine aracını sürdükten sonra hakaretlerde bulundu. Yıldırım'ın korumaları da genci tehdit etti. O anlar motosikletli sürücünün kask kamerasına yansıdı. 

Üsküdar Kuşbakışı Caddesi üzerinde motosikletiyle seyir halinde bulunan Engin Ergan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın aniden sinyal yol ayrımına girmesi üzerine panik yaşadı. Yıldırım'ın kullandığı araca yaklaşan Ergan, Aziz Yıldırım'a sinyal vermesi gerektiğini söyledi. Ergan'ın tepki gösterdiği Yıldırım ile Ergan bir süre tartıştıktan sonra Aziz Yıldırım aracını gencin motosikletinin önüne kırdı. 

Ergan'a " Arabalar önümde görmüyorsun. Arabalar önüme giriyor sen sinyalden bahsediyorsun" diyen Yıldırım'ın hemen arkasında bulunan korumalar bu sırada koşarak gence müdahale etti. Ergan'a sert bir şekilde bağıran korumalar, " Biz gideceğiz ondan sonra çıkacaksın buradan " diyerek tehditlerde bulundu. Ardından Aziz Yıldırım aracıyla yoluna devam etti.

"HAYATIMI RİSKE EDİYORSUN" DEDİM

Tüm bu yaşananlar sonrası motosiklet sürücüsü Engin Ergan, "İşe giderken bir aracın sinyal vermeden yola girdi. ‘Neden sinyal vermiyorsun, benim hayatımı riske atıyorsun’ dedim. Açıklama bekledim kendisinden sert bir tepki gördüm. Korumaları tarafından tehdit edildim. Yol hakkının kendilerinde olduğunu onlar gittikten sonra devam edebileceğimi söylediler. Hem hayatımı riske attılar hem de beni tehdit ettiler. Benim korkuyla dolaşmama neden oldular" dedi. Motosiklet sürücüsü Ergan, hukuki yollara başvuracağını da belirtti. 

KASK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan tüm bu yaşananlar Ergan'ın kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Yıldırım sinyal vermeden yola giriyor. Motosiklet sürücüsü sinyal vermediği için tepki gösteriyor. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, aracının camını açarak gençle tartışıyor. Ardından Yıldırım, aracını motosikletlinin üzerine kırarak aracını durduruyor. Aracının kapısını açan Yıldırım, bağırmaya devam ediyor. Bu sırada arkadaki bir otomobilden inen Yıldırım'ın korumaları, şahsa bağırmaya başlıyor. Ardından Yıldırım aracıyla ayrılıyor.

Ekleme Tarihi: 31 Tem 2017 11:28