Nedir Güncelleme Tarihi: 23 Kas 2017 10:51

AÇEV nedir?

AÇEV 1993 yılında kurulan insani gelişmeye katkı sağlayan bireylerin yaşamları içinde daha fazla fırsata sahip olabilmesi için erken yaşlardan itibaren bilgi ve eğitim alabilme olanağına kavuşmasına destek veren bir kuruluştur.

AÇEV nedir?


AÇEV 1993 yılında kuruluşundan bu yana çalışmalarını insani gelişmeye katkı sağlayacak şekilde yapılandırmakta, bireylerin yaşamları içinde daha fazla fırsata sahip olabilmesi için erken yaşlardan itibaren bilgi ve eğitim alabilme olanağına kavuşmasına destek vermektedir.

AÇEV “daha güçlü ve sağlıklı bir toplum, daha iyi bir gelecek” ilkesiyle 1993 yılında kuruluşundan bu yana erken yaş çocuklarını ve yakın çevrelerini eğitim yoluyla güçlendirmeyi amaçlamaktadır. İhtiyaç sahibi çocuklara ve ailelerine yönelik erken çocukluk ve yetişkin eğitimleri düzenleyen AÇEV hedef kitlesinin ihtiyaçlarını araştırmalarla saptayıp, bu ihtiyaca cevap verecek bilimsel programlar geliştirmektedir. AÇEV, bugüne kadar eğitim verdiği 12.433 gönüllü eğitmenin desteğiyle, yüz yüze eğitim programlarıyla 984.806 anne, baba, çocuk ve yetişkine ulaşmıştır. 
 

Ekleme Tarihi: 23 Kas 2017 10:51