Nedir Güncelleme Tarihi: 23 Şub 2018 16:50

Burgan Bank nedir?

Bugün Burgan Bank Türkiye, ülkenin en önemli sanayi ve ticaret bölgelerine yayılmış, kambiyo yetkisine sahip 43 şubesiyle faaliyet gösteren bir bankadır.

Burgan Bank nedir?

Burgan Bank Grubu, Bankanın Eurobank ve Tekfen Holdinge ait olan hisselerini 21 Aralık 2012 tarihinde satın alarak yüzde 99.26 payla ana hissedar oldu. Gerekli yasal değişiklilerin tamamlanmasını takiben 28 Ocak 2013 tarihinden itibaren Bankanın unvanı Burgan Bank A.Ş. olarak kullanılmaya başlanmıştır. Çoğunluk hissesine sahip olduğu Cezayir (Gulf Bank Algeria), Irak (Bank of Baghdad) ve Tunusta (Tunis International Bank) "Burgan Bank Grubu" adı altında faaliyet gösteren Kuveyt merkezli ana hissedar, MENA Bölgesinde (Orta Doğu ve Kuzey Afrika), bankacılık alanında lider konumdadır.

Bugün Burgan Bank Türkiye, ülkenin en önemli sanayi ve ticaret bölgelerine yayılmış, kambiyo yetkisine sahip 43 şubesiyle, müşterilerinin « çözüm ortağı » olmaya devam etmektedir. Doğruluk ve güvenilirlik başta olmak üzere, bankacılık etik ilkelerine olan bağlılığının verdiği güçle Burgan Bank, istikrar ve kaliteyi ön planda tutan bir anlayış doğrultusunda, müşterileriyle uzun soluklu ilişkiler kurmayı hedeflemektedir.

Ekleme Tarihi: 23 Şub 2018 16:50