Nedir Güncelleme Tarihi: 13 Mar 2018 14:49

Guardian Glass nedir?

Guardian Industries şirketinin ana iş birimi olan Guardian Glass, düz cam, kaplamalı ve işlenmiş cam ürünleri alanında dünyanın en büyük cam üreticilerinden biridir.

Guardian Glass nedir?

Guardian Industries şirketinin ana iş birimi olan Guardian Glass, düz cam, kaplamalı ve işlenmiş cam ürünleri alanında dünyanın en büyük cam üreticilerinden biridir. Dünya genelindeki 25 düz cam üretim tesisinde Guardian Glass, dış (hem ticari hem de konut) ve iç mimari uygulamalarında kullanılmak üzere yüksek performans kaplamalı camların yanı sıra otomotiv ve teknik camlar da üretir. Guardian’ı, evlerde, ofislerde, arabalarda ve dünyanın en simgesel mimari eserlerinde görebilirsiniz. Guardian Glass Bilim ve Teknoloji Merkezi, müşterilerine mümkün olanı görmelerine- see what’s possible™yardımcı olmak için en gelişmiş teknolojiyi kullanarak yeni cam ürünleri ve çözümler üretmek için sürekli çalışır.

Guardian Industries nedir?

Merkezi Auburn Hills/Michigan’da bulunan global bir şirket olan Guardian Industries, yaklaşık 17.000 kişiye istihdam sağlamakta ve Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Asya’daki tesislerinde faaliyet göstermektedir. Guardian’ın çeşitli şirketler grubu, yüksek performanslı düz cam, kaplamalı ve işlenmiş cam ürünlerinin üretimi; otomotiv ve ticari kamyon sektörü için yüksek kaliteli krom kaplamalı ve boyalı plastik parça imalatı ve özellikli inşaat ürünlerinin dağıtımı ile iştigal etmektedir. Guardian’ın vizyonu, daha az kaynak kullanımı ile devamlı yenilikler aracılığı ile müşteriler ve toplum için değer yaratmaktır. Guardian, Koch Industries, Inc.şirketinin tamamına sahip olduğu bir bağlı ortaklıktır.

Ekleme Tarihi: 13 Mar 2018 14:49