Nedir Güncelleme Tarihi: 23 Şub 2018 16:54

NN Hayat ve Emeklilik nedir?

NN Hayat ve Emeklilik, ağırlıklı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede varlık gösteren NN Group'un bünyesindeki sigorta şirketidir.

NN Hayat ve Emeklilik nedir?

NN Hayat ve Emeklilik, ağırlıklı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170 yıllık köklü bir mirasa sahip sigorta ve yatırım yönetimi şirketi olan NN Group'un bünyesinde faaliyet göstermektedir.

Şirketin Türkiye’deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde ING Grubu’nun bireysel emeklilik alanında faaliyet gösteren OYAK Emeklilik’in yüzde 100 hissesini satın almasıyla başlamıştır. ING Grubu’nun bankacılık, sigortacılık ve yatırım yönetimi faaliyetlerini ayırma kararı alması sonucunda şirket, 16 Şubat 2015 tarihi itibarıyla NN Hayat ve Emeklilik adı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.

NN Hayat ve Emeklilik, Ocak 2018 verilerine göre 950 bin müşterisi ve 3 milyar TL’yi aşan fon büyüklüğüyle Türkiye’nin önde gelen emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir.
170 yılı aşan sigorta tecrübesi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, müşterilerinin önceliklerini anlayan, onların geleceklerini güvence altına alabilmek için ürün ve çözümler sunan NN Hayat ve Emeklilik; attığı her adımda “önemseriz”, “şeffafız” ve “sözümüzü tutarız” şeklinde ifade ettiği NN değerleriyle büyük bir söz vermektedir.

NN Hayat ve Emeklilik; eşsiz ve uzun soluklu bir müşteri deneyimi yaşatma arzusunu geliştirerek, müşterilerine daha yakın olmak adına adımlar atmayı, onların beklentilerini daha hızlı karşılamayı, tüm süreçlerini geliştirmeyi ve finansal geleceklerini güvence altına almayı hedeflemektedir.

Ekleme Tarihi: 23 Şub 2018 16:54