Nedir Güncelleme Tarihi: 25 Nis 2018 14:06

Rossman nedir?

Rossmann, Drogeriemarkt konseptiyle müşterilerine hizmet sunan 1972 yılında Dirk Rossmann tarafından Almanya’da kurulan marketler zinciridir.

Rossman nedir?

Rossmann Hakkında;

Gerçek bir hikaye...

Drogeriemarkt konseptiyle müşterilerine hizmet sunan Rossmann, 1972 yılında Dirk Rossmann tarafından Almanya’da kuruldu. Kuruluşundan itibaren büyüme stratejisi yürüten; açtığı yeni mağazaların yanı sıra başka şirketleri de bünyesine katarak bu stratejisini destekleyen Rossmann istikrarlı büyümesi ile Almanya’nın perakende devlerinden biri haline geldi.

Almanya dışında ilk mağazasını 1992 yılında Polonya’da açan Rossmann’ın bugün Almanya, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk ve Türkiye’de toplam 4.000’e yakın mağazası ve toplam 47.000’in üzerinde üzerinde çalışanı bulunuyor.

Türkiye’ye 2009 yılında yatırım yapma kararı alan Rossmann’ın halihazırda Türkiye’de 100 mağazası bulunuyor. Çeşitli şehirlerin merkezlerini hedef alarak mağazalaşma sürecine devam eden Rossmann, 1000’e yakın çalışanı ile büyümesini hızla sürdürüyor.

Kendine özgü Drogeriemarkt (Kişisel bakım, kozmetik ve sağlık marketi) konseptiyle dikkat çeken Rossmann, mağazalarında cilt ve vücut bakımı (geniş organik ve vegan serileri dahil), ağız ve diş bakımı, saç bakımı, bebek bakımı, ithal ve yerli parfümler, organik gıda ürünleri, atıştırmalık gıda ürünleri, sağlık ve hijyen ürünleri, ev temizliği, ev yaşam ürünleri, medya, kitap-kırtasiye, oyuncak, dekorasyon ve hediyelik eşya kategorileri mevcut.

Tanınmış marka ve ürünlerini müşterilerine uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Rossmann’ın, “Rossmann Kalite Markaları” olarak tanımladığı, kendisine ait 40 markası ve bu markalara bağlı 3000’in üzerinde ürünü mevcuttur. Bu ürünler üstün kalitelerinin yanı sıra çok uygun fiyatlarıyla da tüketicinin dikkatini çekiyor. Rossmann, “Kalite Markaları” dışında Türkiye’de uluslararası, ulusal ve yerel olmak üzere 150’e yakın farklı tedarikçiden temin edilen 12.000 çeşit ürünü de mağazaların da uygun fiyatlarıyla tüketicilere sunuyor.

Ekleme Tarihi: 25 Nis 2018 14:06