Nedir Güncelleme Tarihi: 24 Şub 2018 02:39

Tepe Güvenlik nedir?

Bilkent Holding’e bağlı olarak 2011 yılında kurulan Tepe Güvenlik A.Ş, kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üretmekte, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi’yle ülke geneline hizmet veren güvenlik şirketidir.

Tepe Güvenlik nedir?

Bilkent Holding’e bağlı olarak 2011 yılında kurulan Tepe Güvenlik A.Ş, kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üretmekte, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi’yle ülke geneline hizmet vermektedir. 6 yıl gibi kısa bir sürede abone sayısı 60 bini aşan Tepe Güvenlik bu hızlı büyüme ile sektörün lider firmaları arasında yer almaktadır.

Tepe Güvenlik, elektronik güvenlik hizmeti ve danışmanlığı çerçevesinde, uzman mühendisler tarafından, proje özelinde en uygun (teknik-mali) çözümler ile birlikte 360 derece danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

2006’da Türkiye’nin ilk çift Alarm İzleme Merkezi’ni kuran şirket olan Tepe Güvenlik, ev ve iş yerlerinin alarm sistemlerinden gelen uyarılar ışığında, bir alarm durumunda (hırsızlık, yangın, sağlık vb.) operatörler aracılığı ile gelen sinyal çeşidini dikkate alarak, kullanıcıya haber vermekte ve gerektiğinde kolluk kuvvetlerinin, itfaiye veya sağlık birimlerinin olaya müdahale etmesini sağlamaktadır.

Tepe Güvenlik, elektronik güvenlik konusunda özellikle “malzeme kalitesinin yüksek olmasına” önem göstermekte, satış öncesi ve sonrasında verdiği teknik destek çalışmalarıyla sektörde örnek teşkil etmektedir.
 

Ekleme Tarihi: 24 Şub 2018 02:39