Otomobil Güncelleme Tarihi: 22 Eki 2017 23:25

Bayern Munih yola Audi ile devam dedi

FC Bayern Münih futbol takımı yola Audi otomobiller ile devam ediyor. Takımın yıldız oyuncuları düzenlenen törenle, Audi otomobillerini teslim aldılar. Bayern 15 sezondur Audi marka otomobilleri kullanıyor.

Bayern Munih yola Audi ile devam dedi

FC Bayern Münih futbol takımı oyuncuları ve teknik kadrosu yeni Audi araçlarına kavuştu. Thomas Müller, Mats Hummels ve Robert Lewandowski gibi yıldızlar Audi’nin Ingolstandt’taki üretim tesisinde düzenlenen törende araçlarını teslim aldılar. Oyuncular, taraftarlar ve Audi çalışanlarından oluşan bir kalabalık tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Hayranlarıyla fotoğraf çektiren ve imza veren ekip, ardından fabrika turuna çıktı. Bayern Münih futbol takımı 15 yıldır Audi marka otomobilleri kullanıyor.

Müller ve Ribery’nin tercihi Audi SQ7

Hummels, Jérôme Boateng ve Thiago Alcántara dahil beş oyuncunun tercih ettiği otomobil, Audi RS 6 Avant oldu. Audi Q7 ve Müller ve Franck Ribéry gibi birçok futbolcu tarafından tercih edilen daha sportif Audi SQ7 TDI Bayern Münih'li oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği diğer otomobiller arasında yer aldı. Teknik Direktör Jupp Heynckes tercihini Audi SQ5'tenyana kullanırken, genç yıldız Felix Götze'in seçtiği otomobil ise, şehir içinde kullanım için ideal otomobil olan Audi A3 Sportback oldu.

Ekleme Tarihi: 22 Eki 2017 23:25