Otomobil Güncelleme Tarihi: 3 Eyl 2017 15:01

Dikkat yola çıktılar dönüyorlar

Kurban Bayramı için Bodrum'a gidenler, geldikleri kentlere dönmeye başladı. İlçe giriş çıkışlarında uzun araç kuyrukları oluşurken, 2 kilometrelik yolu 20 dakikada gittiler.

Dikkat yola çıktılar dönüyorlar

Bayram tatili için  Bodrum'a gelenler, bugünden itibaren geldikleri illere dönmeye başladı.  Dönüş yoğunluğu ise bu sabahtan itibaren giderek arttı.  Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Emin Anter Bulvarı'nda zaman zaman 1 kilometreye varan araç kuyrukları oluştu.

2 KİLOMETRELİK YOL, 20 DAKİKA SÜRDÜ

İki kilometrelik yolu 20 dakikada tamamlayan otomobiller  Milas yönüne hareket etti. Milas-Bodrum Havalimanı'nda ise büyük hareketlilik yaşandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı havalimanında ek uçak seferleri düzenlendi.

ÇANAKKALE'DE 2,5 KM'LİK KUYRUK

Çanakkale'de,  Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde de yollara düşen tatilcilerin kuyruk çilesi artarak devam ediyor. 10 günlük  Kurban Bayramı izninde  Egesahilleri ve  Bozcaada gibi turizm merkezlerinde tatillerini tamamlayan vatandaşlar, bayramın son günü yoğunluğa takılmamak için  Çanakkale Feribot İskelesi'nden dönüş yoluna geçti. Dün zaman zaman 1 kilometreyi bulan kuyruk, bugün ise yaklaşık 2,5 kilometreye ulaştı. Kuyrukta bekleyen tatilciler, yaklaşık 1,5 saattir kuyrukta beklediklerini ifade etti.

8 FERİBOT SAATSİZ SEFER YAPIYOR

Trafikte aksama yaşanmaması için İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, yoğun çaba sarf ediyor.  Çanakkale Boğazı ve adalar arasında ulaşımı sağlayan Gestaş firması,  Çanakkale'den  Eceabat ve  Kilitbahir hattında toplam 8 feribot ile saatsiz sefer yapıyor.

Ekleme Tarihi: 3 Eyl 2017 15:01