Politika Güncelleme Tarihi: 21 Kas 2017 21:02

AK Parti'nin gazetecilerinin Atatürk konusunda U dönüşleri

AK Parti'nin “Atatürk açılımı", yandaş medyada kavga başlatmış, hükumete yakın yazarlardan bazıları açılıma destek verirken bazıları da tepki göstermişti. Hilal Kaplan, Nagehan Alça, Rasim Ozan Kütahyalı, Markar Esayan, Cem Küçük, Melih Altınok ve Kurtuluş Tayiz zamanla nasıl döndü! İşte dün ve bugün yazdıkları

AK Parti'nin gazetecilerinin Atatürk konusunda U dönüşleri

Yazar çevirmen Galip Munzam, kişisel Twitter hesabından son döneme dair bir tablo çıkardı. Tabloda yandaş yazarlara yer veren Munzam, bir dönem Atatürk'e hakaret eden yazarların bugün gelinen noktada nasıl bir dönüşüm yaşadıklarını ve Atatürk'ü öven yazılar yazdıklarını hazırladı.

Listede, Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Melih Altınok, Rasim Ozan Kütahyalı, Habertürk yazarı Nagehan Alçı, kripto FETÖ’cü Cem Küçük, Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, yine aynı gazetenin yazarı Markar Esayan gibi isimler yer alıyor.

Munzam listeyi, "Adı AK Parti ile anılan 'kanaat teknisyenlerinin' Atatürk - Atatürkçülük konusundaki dönüşlerini bir tabloda topladım. İleride yeni veri çıkarsa ekleyeceğim. Şimdilik Hilal Kaplan, Nagehan Alça, Rasim Ozan Kütahyalı, Markar Esayan, Cem Küçük, Melih Altınok ve Kurtuluş Tayiz  var" şeklinde paylaştı.

İşte o paylaşım:

Ekleme Tarihi: 21 Kas 2017 21:02