Politika Güncelleme Tarihi: 14 May 2017 03:34

Bu da Devlet Bahçeli'nin anneye özlem mesajı!

Dominant karakteri, sert mizacı ve duygularını dışarıya göstermeyen yapısıyla tanınan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Anneler Günü ile ilgili duygu dolu mesaj Twitter'daki hayranları şaşırttı.

Bu da Devlet Bahçeli'nin anneye özlem mesajı!

MHP Lider Devlet Bahçeli duygularını belli etmeme konusunda diğer siyasilerden ayrı yerde durur. Bahçeli bilinen mizacına farklı davranarak bu kez  Anneler Günü için mesaj yayınladı. Bahçeli'nin yayınladığı mesaj duygu doluydu ve annesine özlemini anlatıyordu. Devlet Bahçeli yayınladığı mesajında "İsmi geçtiğinde kalbimin titrediği saygıdeğer annem" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri  Devlet Bahçeli,Anneler Günü nedeniyle   Twitter hesabından bir mesaj yayınladı. Devlet Bahçeli Twitter'daki paylaşımlarında, "Bütün annelerimizin  Anneler Günü'nü tebrik ediyor, her birine en iyi dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli tweetlerinde şu sözlere yer verdi:

"Anne; ışığı hiç solmayan bir hayat kaynağı, yağdıkça yağan huzur ve bereket sağanağı, kavuşmakla bile dinmeyen bir hasret vahasıdır. Annelik fedakârlık numunesi, sevgi nişanesi, en iyi niyet, en görkemli insani ve manevi ziynettir."

"ONLARI KIRMAYALIM, İNCİTMEYELİM, ÜZMEYELİM"

Devlet Bahçeli annelerin üzmeme, incitmeme ve kırmama tavsiyesinde bulunduğu mesajında "Anne ömür boyu baş tacı edilecek değerdir. Onları kırmayalım, incitmeyelim, üzmeyelim; çünkü haklarını ödememizin belki de imkansız olduğu yüksek kıymet tabii ki annedir. Tarif etmek zordur anneyi. Çünkü yaşanmakla idrak edilir. Dokunması buram buram şefkat ve merhamet, bakması da haysiyet ve hoşgörüdür." dedi.

"ANNELİK OLDUKÇA İNSANLIK HEP VAR OLACAKTIR"

Bahçeli, insanlığın varlığını "Annelik" ile mümkün olduğunu söylediği mesajında sözlerini şöyle tamamladı"Bütün annelerimizin  Anneler Günü'nü tebrik ediyor, her birine en iyi dileklerimi sunuyorum. Annelik oldukça insanlık hep var olacaktır. Başta özlemle andığım, ismi geçtiğinde kalbimin titrediği saygıdeğer annem olmak üzere vefat etmiş annelerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

İşte Bahçeli'nin tweetleri:

Ekleme Tarihi: 14 May 2017 03:34