Politika Güncelleme Tarihi: 18 Kas 2017 12:51

KONDA: AK Parti’nin çekirdek oyunda ciddi erime var

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, AK Parti'de başlayan tasfiye sürecini değerlendirdi. AK Parti’nin oyunda ciddi bir erime olduğunu belirten Ağırdır "Eriyen insanlar ne İyi Parti, ne CHP, ne MHP. Yeni bir partiye de meyletmiş değiller" yorumunda bulunuyor.

KONDA: AK Parti’nin çekirdek oyunda ciddi erime var

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır 2019 seçimlerine ilişkin tartışmalar sürerken, “AK Parti’nin çekirdek oyunda ve tabanında ciddi bir erime var ve ciddi eleştirel bir pozisyon var. İki, buna rağmen AK Parti’den çözülen insanlar ne İyi Parti, ne CHP, ne MHP. Yeni bir partiye de meyletmiş değiller” tespitinde bulundu.

T24’ten İnan Ketenciler’e konuşan, Ağırdır AK Parti’nin gelecek dönemde Atatürk’e vurgu yapacağı yönündeki haberleri de değerlendiren Bekir Ağırdır, “Atatürk’e sahip çıkmak, Atatürkçü olmak gibi bir meselelerinin olduğunu da sanmıyorum. Burada hedef zaten ‘Atatürkçüyüm’ diyen insanlara da ‘bizden korkmayın, biz de Atatürkçüyüz’ demek de değil” diyor.

Bekir Ağırdır, “Ülkenin yarıdan fazlası, yüzde 60’a yakını neredeyse hemen önümüzdeki 3 ayda çok ciddi ekonomik kriz ya da siyasi kriz bekliyor. Ya da ülkede her yüz adamın 70’inden fazlası eğitim sisteminden ümidini kesmiş, ‘İmkanım olsa çocuğumu başka yere gönderirim okutmaya’ diyor” yorumunda bulunuyor.

Ekleme Tarihi: 18 Kas 2017 12:51