Politika Güncelleme Tarihi: 25 Oca 2018 21:49

Meral Akşener: Erdoğan'ı FETÖ aldattı, PKK aldattı, Trump da aldatacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Akşener, "Bu kadar aldanmak olur mu? Apo aldattı, FETÖ aldattı, PKK aldattı, Obama da aldatmış. Yakın zamanda Trump da aldatacak" dedi.

Meral Akşener: Erdoğan'ı FETÖ aldattı, PKK aldattı, Trump da aldatacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Bolu İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşan Akşener, Afrin’e yönelik “Zeytin Dalı Harekatı”nı desteklediklerini söyledi.

Akşener, “Geç kalınmış bir müdahaleyi şanlı ordumuz yerine getiriyor. Biz elbette bu harekatın başarılı olması için ne gerekiyorsa yapmak durumundayız. Tüm siyasi farklılıklara rağmen milletimizin ordusuna yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Ordumuzun muzaffer olması için biz iktidara ne yapması gerektiğini söylemekle yükümlüyüz” dedi.

‘BU KADAR ALDANMAK OLUR MU?’ 

Hükümeti eleştiren Meral Akşener, şunları söyledi:

“Oraya bugün bu harekatı yapmak zorunda kalmamızın sebebi sizsiniz. Bu kadar aldanmak olur mu? İnsan biraz utanır. Cumhurbaşkanısın, AK Parti Genel Başkanısın, her şey oldun. Kanun hükmünde kararnameler ile kar lastiğine bile karar veriyorsun ama sürekli aldatılıyorsun. Apo aldattı, FETÖ aldattı, PKK aldattı, Obama da şimdi aldatmış. Putin bir ara aldattı. Merkel de aldattı. Aldatmayan adam yok. Aldatmayan kişi yok. Sonuç itibarı ile muhtarlarla yapılan konuşmada gördük ki, Obama da aldatmış. Şimdi Trump geldi. Trump’a ‘reis’ dediler. Yakın zamanda Trump da aldatacak. Siz nasıl bir ciddiyetsiz devlet yönetimine sahipsiniz.”

‘MÜDAHALEYİ SİYASİ MALZEME HALİNE GETİRMEYİN’

Afrin harekatının “siyasi malzeme” yapılmamasını isteyen Akşener, “Şimdi Türkiye bir askeri müdahale yapıyor. Birincisi; çok konuşmayacaksınız. İkincisi; askeri müdahaleyi siyasi malzeme haline getirmeyeceksiniz. Üçüncüsü; her türlü desteği vereceksiniz. Onlara her türlü imkânlar sağlanmalı. El Bab’da aç kaldı çocuklarımız; burada her türlü imkânı seferber edeceksin” diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 25 Oca 2018 21:49