Politika Güncelleme Tarihi: 8 Oca 2018 11:12

MHP Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstermeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı seçiminde aday göstermeyeceklerini açıkladı.

MHP Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstermeyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilerle yaptığı toplantıda soruları yanıtladı. Bahçeli MHP’nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday göstermeyeceğini açıkladı.

Toplantının düzenlenmesini, “Bazen yanlış yorumlarla MHP’yi küçültücü ve karalayıcı üsluplara şahit oluyoruz. Anında cevap verme imkanımız olmuyor olsa da arkadaşlarımıza tavsiyemiz sabırlı olmalarıdır. Birçok yanlış bilgi akışı var. Haksız değerlendirmeler var. Gerçekleri belirten konuşmalar var ama bazen de olayları saptıran konuşmalar olmaktadır. Burada bulunan, güzel sofrayı şereflendiren arkadaşlarımız olarak aklınızda ne varsa, ne merak ediliyorsa bunu açıklıkla sormanızı, samimi bir üslupla cevap vermeyi tercih etmekteyim” diyerek açıklayan Bahçeli daha sonra soruları yanıtladı.

Bahçeli’nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

İTTİFAK GÖRÜŞMEMİZ YOK: MHP olarak şu an AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’le ittifak konusunda ve siyasetin geleceği konusunda herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Ancak tartışılan konular sayın Cumhurbaşkanı’nın veya bizim gündemimize düşmektedir. İleriki günlerde, arzu ediliyorsa bir görüşme talebi olduğu takdirde görüşülür. Olmadığı takdirde biz görüşlerimizi tekrarlayarak yükleneceğimiz sorumluluğu yerine getirme gayreti içinde olabiliriz.

Ekleme Tarihi: 8 Oca 2018 11:12