Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 8 Nis 2024 05:00

Gökyüzünün Matematiğinde Güneş Tutulması Koç Yeni Ayı

Hiçbir şey tesadüf değildir! Tabii rakamlar söz konusu olunca istatistik değerlerde hatırımıza geliyor...

Güneş Tutulması

GÖKYÜZÜNÜN MATEMATİĞİNDE GÜNEŞ TUTULMASI KOÇ YENİ AYI

Bu tutulma rakamlarla dans eden bir tutulma! Açılış(12°), tepe noktası(20°), tutulmanın derecesi(19° de üç partil kavuşum) ve Eskişehir sema’sına göre saat dakika saniye (21:21:21) hepsi birbirinden şahane manalarla bize sesleniyor.

Hiçbir şey tesadüf değildir! Tabii rakamlar söz konusu olunca istatistik değerlerde hatırımıza geliyor. Tarih tekerrürden ibarettir.

1986 yılında aynı derecede aynı burçta ve kuyruklu yıldızlardan birinin eşlik ettiği güneş tutulması etkileri içersinde Çernobil Faciası (26 Nisan 1986 tarihinde Sovyetler Birliği'ne bağlı Ukrayna Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti'nin Pripyat şehri yakınlarındaki Çernobil Nükleer Santrali'nin 4 numaralı reaktöründe gerçekleşen nükleer kazadır.) yaşanmıştır ve o dönemde de şimdide de 4 rakamı oldukça etkin.

Güneş tutulması 2

Tutulma haritasında dört tane 19° de yerleşimi olan Ay, Güneş, Chiron ve Jüpiter var, görünmeyen dört rakamı çalışır. Ve tutulma Nisan ayı olarak dördüncü ay ve yine dört rakamını aşikar bir şekilde çalıştırır. Tarihin tekerrüründe yaşanacaklar için sığınılacak yegane liman Allah’ın evi dediğimiz gönül evimizdir. Allah doğru olanın yanındadır.

Bu rakamların global etkisi de söz konusu ve eşlik ettiği yeni ayla güneş tutulmasıyla beraber değerlendirildiğinde gezegenimizin galaksimizin hatta kainatımızın üzerinde yeniye geçişimiz var, eskiyi bırakma vaktine merhaba derken tam eşikte olduğumuz gerçeğini de hatırlatıyor.

Bu yeni başlangıçlar devrim niteliğinde, bir çağ kapanıyor, yeni bir çağ başlıyor, eşitliğin ve özgürlüğün eşlik ettiği. Monarşik saltanatların sonu, diktatörlükle yöneten yönetimlerin sonuna da işaret eder. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

Sayfamızda rakamların diliyle de yazılılarımız mevcut, ihtiyacınız olanla buluşan olmanız dileğiyle iyi gezintiler 🕊

Eğrinin hükmü gün ışıyana kadar! Eğrinin üstü doğru ile gizlenmişler! Vakit tamam! Gerçeğin üstü örtülemez! Eğri olana doğru denilemez! Vakit tamam! Mahşerin dört atlısı şaha kalktı! Hak Hakikat yoluna revan! Renkler değil her şey siyah beyaz!

Gökyüzünün Matematiğinde gönül diliyle akan aktaran olmaya huzurunuzda huzurdayız.

Akrep görünümlü balık burcu etkisi ile başlayan ve ilahi sevginin evinden özel rakamsal derecesi ile bize merhaba diyen bu koç yeni aylı güneş tutulmasının akut etkilerinin altı ay devam edeceğini ve dahi etkileşiminin yıllara yayılacağını da işaret eder. Oldukça önemli bir eşikteyiz.

Gökyüzü bizleri bu geçişe hazırlamak için şu ana kadar bizlere sunduğu etkiler ile halleşerek buradayız. Son on dokuz yılımızı gözden geçirelim.

burç

Şimdi hesap vakti, ne ektiysek onu biçeceğiz! Ayrıca bunca zamandır oyalandığın ötelediğin tutulduğun neler varsa hepsini keskin bir çizgiyle bırakma temizleme tamamlama vakti, dürtüsel şekilde oldu bittiye gelişine bizler dahi süpriz süpriz içersinde hayretlikle yaşayacağız.

Bizim için bu dönem esneklik olmayacak ya siyah ya beyaz, renklerin olmadığı, ortanın olmadığı, keskin bir viraj var önümüzde. Bize istesek de istemesek de yeni kararlar aldırtacak. Ve bu durumdan geçmiş şimdi gelecek ile ilgili kararlarımız da nasibini alacak.

Hayır demeyi öğretirken BEN’i de gözetmemizi, elif olmamızı da talep edecek. Görünür de yaşanılanların seçimi bizde, kurban rölünü mü seçeceğiz? Dik duruşumuz ile meydan mı okuyacağız?

Kendimize acıyarak baktığımız yerler yeniden canımızı acıtacak. Geçmişte yaşamayı mı seçeceğiz? Yeni bir umut ile küllerimizden doğmayı mı? Otorite bildiklerimize boyun mu eğeceğiz? Elif olup haklarımızı korumayı mı? Eşitliği savunmayı mı?

İşte bu sorular global etkilerle buluşacak devrim yaratan ayaklanmalar gibi… Sahne bizim, insan oğlunun böylesi şaha kalkacağı farklı farklı kulvarlarda sahnelerimiz olacak. Sahneyi yaratan da, düşünceleri savunarak ayakta dimdik duran da biz olacağız.

Ateş elementinin ve su elementinin yüksekliği, her şeyi körükleyecek. Doğal afetler, kazalar da nasibini alacak, sönmüş yanardağların aktive olması, yangınlar, patlamalar vb. denizlerde okyanuslarda alışılagelmişin dışında afetler de olacak, görünmeyenler de gün yüzüne çıkacak. Beklenmeyeni bekle!

Hem maddeselliğin en üst orbitası hem ruhsallığın en üst orbitasından, akli irademizi dumura uğratacak şaşkınlıklar yaşatacak. Ve tepkilerimiz oldukça kıymetli olacak.

gökyüzü

Riskleri değerlendirmeksizin dürtüselliği provake eden bir gezegensel dizilim söz konusu olduğu için. Ve aşırılıklar hat safhada olduğu için. Hata yapmaya meyilli olma halimizi durdurmak, hayır demek ve harekete geçmeden önce sezgilerimizi, vicdanımızı hissederek, kalple düşünmek, bizi rahatlatacak ve doğru kararı almamıza, yerinde adım atmamıza yardımcı olacaktır.

Yavaşla! Kalple bir ol! Kendine İnan! Kendine güven! Sahne senin! Yeni baştan yarat kendini!

Çocuklarımız üzerine etkisi büyük bir tutulma ile başbaşayız. Evladımızı koruyacak alanlar oluşturmak, güvenli ortamlarda bulunmasını sağlamak ve her şeyden önemlisi onlarla olan iletişimizde, saf sevgiyle samimiyetle onları desteklemek, yönlendirmek, kucaklamak, varlıklarını onurlandırmak, geleceğimizi güvence altına almamızda fark yaratacaktır.

Tohum metaforunu hatırla ve her alanda etkinliğine önem ver! En önemli tohumlarımız evladımızdır.

Türkiye haritasında chiron chiron kavuşumu ve tutulmada da partil kavuşumu olan chiron dengemizi acılarımıza çekeceğinden, bu rota canımızı yaksa da yaralarımızı sarma vaktidir aynı zamanda.

İyileşmeye niyet et! Et ki akışımız güzelleşsin.

Kendimizden kendimize olan değerlerimiz, Ben’den biz’e olan yolculuğumuzda evrim geçirerek dönüşümümüze neden olacak.

Gökyüzünün en disiplinli öğretmeni, içsel değerlerimizi ve maneviyatımızı yeniden şekillendirecek sebepler misali ile bizi yeni eğitim öğretim sistemi içine çekecek.

Geçmişe ait gelenek göreneklerimizi, kalıplaşmış inançlarımızı da sorgulatarak daha da derinleşmemizi talep edecek. Ve bu nasıl olacak diye düşünemiyeceğimiz sebepler misalleri üzerinden gerçekleşen oluşlar içerisinde kendimizi bulacağız.

Kutsal kitabımızda geçen “siz hiç akil etmez misiniz?” Ayetini hatırla! Ve “hiç bir şey tesadüf değildir” ile “olmuş olan en hayırlısıdır “ ayetleri rehberliğinde ilerle!

Mümkün olmayanın mümkün kılınacağı, ayanı sabite de bilinenlerin varlık aleminde mümkünleşmesi vukusunun sonsuzluğuna da işaret eder.

Sınırlarımızı sorgulama vakti!

Sınırlarımızdan kalıplarımızdan özgürleşme vakti!

Kendi hakikatimiz istidatında ilimlere rüsuh oluşumuz, karanlıklardan aydınlığa ulaşmamıza rehberlik edecektir. Lakin, bu ancak, temizlenmiş ve temizlenmeyi seçmişler için kolaylaştırılacaktır. Tezkiyenin önemi bir kez daha kıymetini ortaya koyacaktır. Arınmak, dışarıya değil içeriye döndüğünde mümkün olacaktır.

“Ben varsam dünya var! BEN için nefsine sırtın dön ve içseline yol al! Kendini yeniden keşfet! Yeniden yenilenen güncellenen olarak yeniye adım at! Bil ki o c’esaret içimizde mevcuttur! Esaretten kurtuluşumuz içimizdeki c’esarette sırlanmıştır. Azim ve gayret ile an’da aldığın kararlar için adım at! Kader gayrete aşıktır. Ve yeni baştan yarat kendini! Bir’den Biz’e yolculuğumuz da hatırla! “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur!”

Yarınlarımıza umutla bakmak için azim ve gayret ile kendine İnan ve kendine güven! Her şey çok güzel olacak!

Yeniye geçişimizde sıhhatle aşkla ilimle yaşam bizi kucaklasın! Selamen selame tüm alemlere ve yaratılmışlara…

Ekleme Tarihi: 8 Nis 2024 05:00