Spor Güncelleme Tarihi: 21 Şub 2018 14:21

Alman medyası Beşiktaş Bayern maçı için ne yazdı?

Bayern Münich'in Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet Alman gazetelerinde geniş yer buldu. Pekiyi Alman medyası Beşiktaş Bayern maçı için ne yazdı?

Alman medyası Beşiktaş Bayern maçı için ne yazdı?

Alman basını Bayern Münich'in Beşiktaş karşısında aldığı galibiyeti yorumlarken takımın 'çeyrek finali garantileyen kolay bir galibiyet' aldığını yazdı.

Kicker Dergisi, "Bayern Münich açık farkla çeyrek finale" başlığını kullandığı haberde, "Bayern, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Beşiktaş karşısında 5-0 kazanarak çeyrek final kapısını açtı. Türkiye şampiyonu sadece oyunu kaybetmekle kalmadı, aynı zamanda Vida'yı da kaybetti" dedi.

Sport Bild ise Alman takımının, Beşiktaş'a karşı ezici bir oyun sergilediğini dile getirerek, "Lewandowski ve Müller'in duble golleri ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final bileti artık Bayern Münich'in elinden alınamaz" yorumunu yaptı.

"Çak bir beşlik: Bayern Münich Beşiktaş'ı dağıttı" başlığıyla çıkan Abendzeitung da, Bayern Münich'in İstanbul'a rahat bir şekilde gideceğini söylüyor.

Süddeutsche Zeitung ise, Arjene Robben'in ikinci yarıda girmesine dikkat çekerek, "Müller vuruyor, Robben somurtuyor" manşetini attı. 

Ekleme Tarihi: 21 Şub 2018 14:21