Spor Güncelleme Tarihi: 19 Haz 2017 16:44

Avrupa Ligi'ne 2. ön elemeden başlayacak Galatasaray'ın rakibi

Avrupa Ligi'ne 2. ön elemeden başlayacak Galatasaray'ın rakibi, İsveç ekibi Östersunds oldu. Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde eşleştiği Östersunds'un golcüsü Saman Ghoddos, "Galatasaray mı? Niye yalan söylüyorsunuz?" diyerek bu kuraya şaşırdı.

Avrupa Ligi'ne 2. ön elemeden başlayacak Galatasaray'ın rakibi

Avrupa Ligi'ne bu sezon 2. ön eleme turundan başlayacak  Galatasaray'ın rakibi, çekilen tura sonrasında belli oldu. Sarı-kırmızılı temsilcimiz,  İsveç ekibi Östersunds ile karşılaşacak.

İlk maç 13 Temmuz'da deplasmanda, ikinci maç ise 20 Temmuz'da  Türk Telekom Stadı'nda oynanacak.

GEÇEN YIL İSVEÇ KUPASI'NI KAZANDILAR

1996'da kurulan kırmızı-siyahlı ekip, geçtiğimiz yıl düzenlenen  İsveç Kupası finalinde Norrköping'i 4-1 yenerek  Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanmıştı. Östersunds, 12 haftası geride kalan  İsveç Ligi'nde 21 puanla 3. sırada bulunuyor.

Öte yandan maçlarını Jämtkaft Arena'da oynayan takım, şu anda oynadığı lige 2015'te yükselmişti.

Östersunds'tan Ghoddos Rakiplerinin Galatasaray Olmasına İnanamadı

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde eşleştiği Östersunds'un golcüsü Saman Ghoddos, "Galatasaray mı? Niye yalan söylüyorsunuz?" diyerek bu kuraya şaşırdı.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibi Östersunds'un golcüsü Saman Ghoddos, kuraya inanamadı.

"NİYE YALAN SÖYLÜYORSUNUZ?"

Bu sezon 18 resmi maçta 10 gol, 7 asistlik performans sergileyen İran asıllı İsveçli golcü Ghoddos, kurada Galatasaray'ın çıktığını öğrenince önce "Niye yalan söylüyorsunuz?" diyerek şaşırdı. Daha sonra olayın farkına varan Ghoddos, "Beyler, Galatasaray ile oynayacağız. Bu muhteşem olacak. Bu maçları iple çekiyor olacağım. Çok zorlu maçlar olacak, elbette tur atlamak istiyoruz, bunu başarabiliriz. Ayrıca bu maçlarda çok eğleneceğiz." açıklamasını yaptı.

Ekleme Tarihi: 19 Haz 2017 16:44