Spor Güncelleme Tarihi: 13 Haz 2017 16:45

Başakşehir,  Feyenoord'lu yıldıza 3 yıllık imza attırdı

Başakşehir,  Feyenoord'lu yıldıza 3 yıllık imza attırdı. Medipol Başakşehir, Feyenoord'da forma giyen ünlü futbolcu Eljero Elia'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başakşehir,  Feyenoord'lu yıldıza 3 yıllık imza attırdı

Başakşehir,  Feyenoord forması giyen  Eljero Elia ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hollandalı Elia'nın uzun süredir istedikleri bir oyuncu olduğunu ifade eden Saral, "Elia orta sahada görev yapan önemli bir isim. Sağlık kontrolünden sonra 3 yıllık sözleşmeye imza attık." diyerek sözlerini tamamladı.
 

"ÖNCE CHEDJOU SONRA ELIA"

Elia transferi için konuşan Başkan Göksal Gümüşdağ, "Herkese teşekkür ediyorum,  Feyenoord'a bu transfer için teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki Elia çok faydalı olacak. İlk Chedjou'yu aldık şimi Elia, inşallah devamı gelecek.  Abdullah Avcı çok istemişti. Elia bizi de heyecanlandırdı, 2+1 yıllık imza atıldı" sözlerini kullandı.

"KUYT İLE KONUŞTUM"

Eljero Elia ise, " Başakşehir iyi bir takım ben de bu takımda başarılı olmak istiyorum. başka kulüplerle de görüştüm ama  Başakşehir'in ısrarcı tutumu ve sürekli takip etmeleri kararımda etkili oldu. Benim karar almamda  Kuyt da etkiliydi, iyi şeyler söylüyordu.  Başakşehir'de ödeme zorluğu olmadığını, aile kulübü olduğunu söyledi" açıklamasını yaptı.

Ekleme Tarihi: 13 Haz 2017 16:45