Spor Güncelleme Tarihi: 15 Ara 2017 17:48

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Le Guen'in durumunun iyi olduğu, fakat dinlenesi gerektiği belirtildi.

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı

Bursapor Teknik Direktörü Paul Le Guen hastaneye kaldırıldı. Paul Le Guen’in geçirdiği bağırsak rahatsızlığı sebebiyle Trabzon kafilesinden ayrılmak zorunda kaldığı belirtildi. Bursapor Başkanı Ali Ay, “Paul Le Guen, takımımızın Trabzon yolculuğu için uçağa gittiği esnada otobüste baygınlık geçirdi. Şu an tedavisine hastanede devam ediliyor” dedi.

Bursaspor, Trabzon’a gitmek için havalimanına doğru yola çıktı. Teknik direktör Paul Le Guen, otobüste baygınlık geçirdi. Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay, “Daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastahaneye gittik, ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle çok gelmek istiyor” diye konuştu.

Le Guen’in son durumuna ilişkin açıklama yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay ise, “Teknik direktörümüz Paul Le Guen, takımımızın Trabzon yolculuğu için uçağa gittiği esnada otobüste baygınlık geçirdi. Tedavisine hastanede devam ediliyor, şu an durumu iyi” dedi.

Le Guen’in daha önce de bağırsak tüberkülozu hastalığı yaşadığı ve burada oluşan iltihaplanma sonucunda tansiyonunun düştüğü ifade edildi.

Ekleme Tarihi: 15 Ara 2017 17:48