Spor Güncelleme Tarihi: 12 Haz 2017 02:42

Fatih Terim Kosova maçı sonrası Arda Turan'ı bombaladı

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Arda Turan ile ilgili günlerce konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim Kosova maçı sonrası Arda Turan'ı bombaladı

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında 4-1 kazandıkları Kosova maçının ardından basının karşısına çıktı. Terim’in Arda ile ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak edilirken Fatih Terim, “Mehmetçikler toprağa düşerken öğretmenlerimiz can verirken kamuoyunu meşgul etmekten hicap duyuyorum” demekle yetindi.

Terim’e Arda Turan sorusu

Soru: Milli takımımız neden bu duruma geldi?

Fatih Terim: Milli takımda bir şey yok. 4-1 kazandık. Emin misin bu sorudan? Peki konuşalım o zaman… Sorun aslında sadece prim değildi. Mehmetcikler toprağa düşerken, genç öğretmenlerimiz hain saldırılarda can verirken… Ülke içerden ve dışarıdan birçok düşmanla mücadele ederken, böyle bir şımarıklıkla gündeme gelmiş olmaktan hicap duyuyorum.

Terim: Prim meselesi doğruydu

Soru: Önce 150 bin olan, sonra 500’e çıkarılan oyuncuların bastırıp 65 0bin euroya çıkardığı doğru mu primleri?

Fatih Terim: Evet doğru. Aynen doğru. Federasyondan öğrenebilirsiniz zaten. Oyuncuları tekrar kadroya çağırmak içime sinmedi ama tekrardan bir hak vermek istedim içime sinmese de. Arkadaşlar kimsenin etrafında dönmüyor dünya. Benim de oyuncuların da etrafında dönmüyor. Burada ciddi bir iş yapıyoruz. Arda yanlış anladıysa bazı konuları, odam orada gelip benimle konuşabilir.

Ekleme Tarihi: 12 Haz 2017 02:42