Spor Güncelleme Tarihi: 5 Kas 2017 00:40

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı sonrası Aykut Kocaman: Gerekeni yapacağım

Aykut Kocaman, aldıkları sonuçları başarısızlık olarak değerlendirdi. Kocaman, "Ciddi bir başarısızlık var, bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun" diye konuştu.

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı sonrası Aykut Kocaman: Gerekeni yapacağım

Süper Lig'in 11. haftasında Osmanlıspor Stadı'nda karşılaşan Osmanlıspor ve Fenerbahçe, 1-1 berabere kaldı.

Geçen hafta Kayserispor karşısında 90+3'te yediği golle 1 puana razı olan Fenerbahçe, bu kez 7. dakikasında Giuliano'nun golüyle öne geçtiği karşılaşmada 89'da Umar Aminu'ya engel olamadı ve Ankara'dan 1 puanla ayrıldı.

Paylaşılan 1'er puanın ardından 17 puana yükselen Fenerbahçe 6. sırada yer alırken, 8 puanlı Osmanlıspor 17. sıraya yükseldi.

GEREĞİNİ YAPACAĞIM

Fenerbahçe’nin Osmanlıspor’la berabere kaldığı maçın ardından açıklama yapan Aykut Kocaman, takım olarak başarısız olduklarını söyledi. Kocaman, “Ciddi bir başarısızlık var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun” dedi.

Osmanlıspor’la oynadığı maçı uzun süre önde götüren Fenerbahçe, 89’uncu dakikada ağlarında gördüğü golle, sahadan 1 puanla ayrıldı. Maçın ardından alınan sonuçlara tepki gösteren Fenerbahçeliler, sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaptı.

Maçın ardından Beinsports’a açıklama yapan Aykut Kocaman, takım olarak başarısız olduklarını ifade etti. Başarısızlığını bir sorumlusu ve faturası olacağını belirten Kocaman, şunları söyledi:

“11 maç sonunda 17 puan, Fenerbahçe’nin gücünün ve ortalamasının çok altında bir durum. 11’inci hafta itibariyle söylemek lazım ki, ciddi bir başarısızlık. Kendine güveni tazelemeye ihtiyacımız vardı. Geçen haftaki maç, bu haftaki maç, ikisinde de önde oynuyorsun, son dakikalarda gelen goller… Ciddi bir başarısızlık yani. İşleri bir tarafa çekmenin anlamı yok. Bunun bir sorumlusu ve faturası olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardır. Burada da önce kendi tarafıma bakıyorum. Kendi tarafıma ve oyunculara bunu söylemek lazım.

Bu seviyedeki oyuncu grubunun, belki 3-4 yılda yapacağı yapacağı toplam hatayı, Vardar maçlarını da eklemek lazım, 13 maçtır çok net bir şekilde gördük. Bir şeyler yapma, bir şeylerin döneceğini düşünme, bir yerden sonra olmuyor, kırıldı. Tekrarlamakta fayda var, ciddi bir başarısızlık var. Bu maçla beraber bunu söylüyorum, bunun bir faturası var, kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun.” 

Ekleme Tarihi: 5 Kas 2017 00:40