Spor Güncelleme Tarihi: 20 Tem 2017 23:06

Galatasaray Östersunds karşısında umutları da bıraktı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci maçında temsilcimiz Galatasaray evinde İsveç temsilcisi Östersunds'u konuk etti

Galatasaray Östersunds karşısında umutları da bıraktı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında İsveç ekibi Östersunds ile 1-1 berabere kaldı. İsveç'teki ilk maçı 2-0 kaybeden Aslan, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

İLK MAÇ 2-0

İsveç'te oynanan ilk maçı Östersunds 2-0 kazanarak büyük avantaj yakalamıştı. Eşleşmeyi geçen takım UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselecek ve Fola Esch-Inter Baku maçının galibi ile mücadele edecek.

TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Galatasaraylı taraftarlar, maçın son bölümünden başlamak üzere, yönetim ve Igor Tudor'u istifaya davet ederken, kaptan Selçuk ve diğer futbolcuları ıslık yağmuruna tuttu. Taraftarlar bir tek kaleci Fernando Muslera'yı alkışladı.

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Bastian Dankert, Mike Pickel, Rene Rohde (Almanya)

Galatasaray: Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Pereira, Ahmet Yılmaz Çalık, Lionel Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş, Younes Belhanda, Yasin Öztekin, Bafetimbi Gomis
Teknik Direktör: Igor Tudor

Östersunds: Aly Keita, Ronald Mukiibi, Sotirios Papagiannopoulos, Tom Pettersson, Samuel Mensah Mensiro, Brwa Nouri, Fouad Bachirou, Dennis Widgren, Saman Ghoddos, Ken Sema, Alhaji Gero
Teknik Direktör: Graham Potter

Goller: Dk. 69 Ahmet Yılmaz Çalık (Galatasaray); Dk. 60 Brwa Nouri (Penaltıdan) (Östersunds)
Sarı Kartlar: Dk. 21 Bafetimbi Gomis, Dk. 39 Fernando Muslera, Dk. 49 Tolga Ciğerci (Galatasaray)

Galatasaray taraftarı kombinesini yaktı

Sarı-kırmızılılar Östersunds'a elenince bir Galatasaray taraftarı kombine kartını yakarak yönetime ve futbolculara tepki gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 2. ön eleme turunda İsveç temsilcisi Östersunds'a elenerek Avrupa'ya veda etti.

Galatasaray'ın İsveç Ligi 5'incisine elenmesine sinirlenen bir Galatasaray taraftarı adeta çileden çıktı.

KOMBİNE KARTINI YAKTI

Sarı-kırmızılı taraftar, maç sırasında kombine kartını yakarken görüntülendi. Yanındaki taraftarlar da bu protestoyu alkışlayarak destek verdi.

Ekleme Tarihi: 20 Tem 2017 23:06