Spor Güncelleme Tarihi: 16 May 2017 13:29

Sharapova'dan gazeteciye "evli misin" sorusu

Dünyaca ünlü tenisçi Maria Shapova, basın toplantısında bir gazetecinin "Bir erkek arkadaşın olmadan da mutlu musun? Erkek arkadaşının olması güzel olurdu" sözlerine "Evli misin?" cevabını verdi.

Sharapova'dan gazeteciye

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen İtalya Açık Tenis Turnuvası için basın mensuplarının karşına geçen ve soruları yanıylayan Maria Sharapova, bir gazetecinin sorduğu soru karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Sharapova soru sorulmadan Roma ve Madrid gibi şehirlerde sabah uyanıp şehir turu yapmayı sevdiğini söyledi. Sharapova "Ben mutlu bir insanım" dedi. Sharapova'nın bu sözü üzerine bir erkek gazeteci "Bir erkek arkadaşın olmadan da mı mutlusun?" diye sorunca salonda şaşkınlık oldu.

GAZETECİ: ERKEK ARKADAŞININ OLMASI GÜZEL OLURDU

Soru sonrasında tüm bakışlar Maria Sharapova'ya döndü. Ünlü tenisçi Sharapova soruya ne diyeceğini bilemedi ve "Yorum yok" dedi. Ancak soruyu soran gazeteci bu kez de "Güzel olurdu" ifadesini kullanınca salonda bulunanlar nasıl tepki vereceklerini şaşırdı.

Ancak ünlü tenistçi Sharapova, ilginç soruyu soran gazetecinin oyununa gelmedi ve cevap olarak "Öyle mi? Hoş olurdu. Tamam. Evli misin?" diye soruya yanıt verdi ve salonda gülüşmeler başladı.

Ekleme Tarihi: 16 May 2017 13:29