Spor Güncelleme Tarihi: 18 Şub 2018 19:30

Trabzonspor’un 12 maçlık namağlup serisi sona erdi

Medipol Başakşehir, Tranbzonspor'u Adebayor'un golüyle mağlup etti. Trabzonspor ise 12 maç sonra ilk mağlubiyetini aldı.

Trabzonspor’un 12 maçlık namağlup serisi sona erdi

Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Trabzonspor, sahasında Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup oldu.

Maçın 35’inci dakikada Edin Visca’nın sağdan ortasına altı pas çizgisinin üzerinde iyi yükselen Emmanuel Adebayor, kafayla topu ağlara gönderdi.

Medipol Başakşehir bu sonuçla puanını 46’ya yükseltirken, bu maçtan önceki 5 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan ev sahibi Trabzonspor ise 12 maç sonra ilk mağlubiyetini aldı.

BURAK’TAN PENALTI YOK İŞARETİ

Karşılaşmanın 52’nci dakikasında savunmanın arkasına atılan uzun topta bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Yılmaz, Epureanu ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Bordo-mavili taraftarlar bu pozisyondan penaltı beklerken, hakem Bülent Yıldırım’a da tepki gösterdi ancak Burak ayağa kalkarak tribünlere el salladı ve “Penaltı değildi” işareti yaptı.

TARAFTARDAN ‘TAKIM NİYE OYNAMIYOR’ TEZAHÜRATI

Karşılaşmanın 79’uncu dakikasında Trabzonsporlu taraftarlar takımları 1-0 mağlup durumdayken, teknik direktör Rıza Çalımbay’a seslenerek ‘Söylesene Rıza hoca, takım niye oynamıyor?’ tezahüratları yaptı. 85’inci dakikada ise tribünlerde taraftarlar hep birlikte ‘Yönetim istifa’ diye bağırdı

Ekleme Tarihi: 18 Şub 2018 19:30