Spor Güncelleme Tarihi: 16 Kas 2017 22:51

Ünlü tenisçi Roger Federer ATP finallerinde namağlup finale çıktı

İsviçreli ünlü tenisçi Roger Federer, ATP Finalleri'nde grubu namağlup bitirdi. Federer'in rakibi cumartesi belli olacak.

Ünlü tenisçi Roger Federer ATP finallerinde namağlup finale çıktı

İsviçreli ünlü tenisçi Roger Federer, Londra’da yapılan ATP Finalleri’nde grup aşamasındaki üçüncü ve son maçından da galibiyetle ayrıldı. Federer, Wimbledon finalinde yendiği Marin Cilic’i 6-7, 6-4 ve 6-1’lik setlerle mağlup etti.

İngiltere’nin başkenti Londra’daki O2 Arena’da düzenlenen ATP Finalleri’nde dünya 2 numarası Roger Federer, Hırvat rakibi Marin Cilic’le karşı karşıya geldi.

Garanti Koza Gold sponsorluğunda, sezonun en iyi sekiz tenisçisini buluşturan turnuvadaki ilk iki maçında Jack Sock ve Alexander Zverev’i geçen Federer, son olarak Wimbledon finalinde yendiği Cilic’e yine şans tanımadı. TEB BNP Paribas İstanbul Open’ın ilk ve son şampiyonlarının yer aldığı maçta Cilic’e 6-7, 6-4, 6-1’le üstünlük kuran Federer, Boris Becker Grubu’nu yenilgisiz lider tamamladı.

Turnuvadaki yedinci şampiyonluğu için mücadele eden 36 yaşındaki İsviçreli tenisçi, 18 Kasım Cumartesi günü oynanacak yarı finalde Avusturyalı Dominic Thiem veya Belçikalı David Goffin ile karşılaşacak.

Pete Sampras Grubu’nda yarınki maçların ardından netlik kazanacak diğer yarı final eşleşmesinde ise Bulgar Grigor Dimitrov’un rakibi Alman Alexander Zverev ya da ABD’li Jack Sock olacak. 

Ekleme Tarihi: 16 Kas 2017 22:51