Yaşam Güncelleme Tarihi: 13 Şub 2018 11:11

"Oğlum Bak Git" videosu tanınan ikili arasında hala kırgınlık varmış

Sosyal medyada 6 yıl önce temizlik işçisi Selçuk Kahraman'ın "Oğlum bak git" dediği video ile tanınan Yasin Karaaslan o gün yaptıklarından hala pişman. Karaaslan "Çocukken yaptığım bir hataydı. Selçuk abiyle 2 kere karşılaştık ama aramızda bir kırgınlık var." dedi.

İnternette izlenme rekorları kıran “Oğlum bak git” videosunun baş kahramanı Yasin Karaaslan şu an 22 yaşında. Karaaslan, 2012 yılında 16 yaşında iken belindeki kemerle temizlik işçisi olan Selçuk Kahraman’ın üzerine yürümüş, bu sırada Kahraman’ın söylediği “Oğlum bak git” sözleri sosyal medyada bir slogana dönüşmüştü.

6 yıl sonra Habertürk’ten Caner Aktan’a konuşan Yasin Karaaslan, “Videodan sonra beni yolda görüp fotoğraf çektirmek isteyenler oldu. Olaydan sonra 2 kez Selçuk abiyle yolda karşılaştık. Aramızda elbette ki bir kırgınlık var. Bakışıyorduk ama hiç konuşmadık. Çocukken yaptığım bir hataydı, bir daha asla yapmam. Şu an aynı olay başıma gelecek olsa konuşarak sorunu çözmeye çalışırım” dedi. Şu anda bir fabrikada çalıştığını da belirten Karaaslan, “İşyerinde sürekli bu konuyla ilgili şaka yapıyorlar. Beni gören ‘Oğlum bak git’ diyor. Arada sırada tekrar videoyu açıp izliyorum. Kendime çok gülüyorum” diye konuştu.

Bu olay üzerine temizlik işçisi Kahraman hakkında, Karaaslan’ı darp ettiği gerekçesiyle ‘kasten yaralama’ suçundan 1.5 yıldan 3 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.  Gölcük Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Kahraman 740 lira para cezasına çarptırılıp hükmün açıklanması geri bırakılmıştı.

Ekleme Tarihi: 13 Şub 2018 11:11