Yemek Güncelleme Tarihi: 12 Eki 2017 03:04

Assan'ın sosları şeflerden tam not aldı

Kendi markası ve Private Label yaptığı müşterileriyle EDT pazarında ciddi bir pazar payına ulaşan Türkiye’nin en büyük ketçap ve sos ihracatçısı Assan Gıda, Türkiye’nin önde gelen Executive Chef'lerini Susurluk’taki tesislerinde ağırladı.

Assan'ın sosları şeflerden tam not aldı

Türk damak tadına uygun ürünler geliştirmek için ünlü şefleriyle zaman zaman bir araya gelerek tadım aktiviteleri düzenleyen Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Gıda, bu kez ünlü Executive Chef'leri Susurluk Fabrikası’nda ağırladı. 5 Ekim 2017’de gerçekleştirilen fabrika ziyareti kapsamında Ar-Ge departmanını gezen şefler, soslarla ilgili detaylı bilgi aldılar ve demo çalışmalarına katıldılar.

Soslar tam not aldı

Assan Gıda Satış Yöneticisi Şef Barış Çelebi tarafından Colorado soslar ile hazırlanan yemeklere ilişkin değerlendirmeler yapan şefler, soslara tam not verdiler. Tadım aktivitesinin ardından şirket kalite birim yöneticileri fabrikada bir gezi gerçekleştirdiler. Etkinlik keyifli bir akşam yemeği ile sona erdi.

Her yıl 3 yeni ürünü lanse ediyor

Assan Gıda salça, ketçap, mayonez, hardal ve her türlü sosun yer aldığı salça ve sos kategorisinde ürün üretiyor. Kategorilerin neredeyse hepsinde ciddi büyüme hedefleri bulunan Assan Gıda, her sene minimum 3 yeni sos lanse etmeyi hedefliyor. Türkiye’de 3 yıl içerisinde ketçap işini yüzde 30, mayonezi ise yüzde 40 büyüten Assan Gıda, Colorado sos ürünlerinde ise 3 kat büyüklüğe ulaşmış durumda.

Ekleme Tarihi: 12 Eki 2017 03:04