Yerel Güncelleme Tarihi: 12 Haz 2017 18:34

Bursa'da 4 gündür kayıp olan uzman çavuş ölü bulundu

Bursa'da "Göreve gidiyorum" diye evden çıkan ve günlerdir haber alınamayan Uzman Çavuş Muhammet İncebacak, iki kurşunla vurulmuş halde zeytinlik alanda bulundu.

Bursa'da 4 gündür kayıp olan uzman çavuş ölü bulundu

Şırnak'tan  Bursa'ya izne gelen ve "Göreve gidiyorum" diyerek evden çıkan Uzman Çavuş Muhammet İncebacak'ın cansız bedeni zeytinlik alanda bulundu. İncebacak'ın çenesinden ve karnından vurulduğu ortaya çıktı.

EVDEN "GÖREV YERİNE GİDİYORUM" DİYE ÇIKMIŞTI

Şırnak'ta Uzman Çavuş olarak görev yapan 24 yaşındaki Muhammet İncebacak, bir süre önce geldiği  Bursa'daki ailesinin evinden 4 gün önce "Görev yerine gidiyorum." diyerek ayrıldı. Daha sonra İncebacak'tan haber alamayan ailesi polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

ZEYTİNLİK ALANDA CESEDİ BULUNDU

Dün öğle saatlerinde Geçit mahallesi  Turgut Özal caddesinde zeytinleri ilaçlamaya gelen vatandaşlar yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin uzman çavuş İncebacak'a ait olduğunu belirledi.

ÇENESİNİN ALTINDAN VURULMUŞ

24 yaşındaki uzman çavuşun çenesinin altından tek kurşunla vurulmuş olduğu, tespit edildi. Adli tıp morguna kaldırılan uzman çavuşun cenazesi yakınları tarafından adli tıptan alınarak, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ADLİ TIP İKİ KURŞUN TESPİT ETTİ

24 yaşındaki uzman çavuşun adli tıpta yapılan kontrolünde karnından ve çenesinin altından iki ayrı kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Genç astsubayın sır ölümü adli tıp raporundan sonra belli olacak.

SİLAH ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Emek Birlik Cami'inde kılınan cenazeye İncebacak'ın yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Türk bayrağına sarılan tabutu İncebacak'ın silah arkadaşları taşıdı. Genç uzmanın cenazesi cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ekleme Tarihi: 12 Haz 2017 18:34