Yerel Güncelleme Tarihi: 30 May 2017 02:41

Gişelerden teker teker geçmeyi bile beceremiyoruz!

Dünyanın en ilginç kazaları derlense kuşkusuz Türkiye listede ilk sıralarda yer alır. Öyle kazalar görmeye başladık ki artık bu kazaların nasıl gerçek olacağına inanamıyoruz. Maalesef sürücüler olarak gişelerden teker teker geçmeyi bile beceremiyoruz!

Gişelerden teker teker geçmeyi bile beceremiyoruz!

İlginç kazalardan biri dün akşam saatlerindeDüzce'nin Gökyaka İlçesi TEM Otoyolu gişelerinde meydana geldi TIR ile otomobil aynı anda gişeden geçmeye kalkınca ikisi birden sıkıştı.

Düzce'den İstanbul'a gitmekte olan Nevin Öztürk yönetimindeki 34 YJ 260 plakalı otomobil bir anlık dalgınlıkla önce HGS gişesine yöneldi, yanlış gişeden geçeceğini fark edince son bir hamle ile yan traftaki OGS gişesine direksiyonu kırdı. Nevin Öztürk yönetimindeki otomobil, gişeyi geçmekte olan Hasan Çalayran'ın kullandığı 06 DH 0616 plakalı TIR ile birlikte gişeye sıkıştı.

Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Kaza sonrası Nevin Öztürk, diğer sürücülerin yardımıyla araçtan çıkartıldı. Sonrasında ise otomobil, çekiciyle bulunduğu yerden çıkartıldı.

Kazaya karışan kamyon sürücüsü Hasan Çalayran, aracı fark edince önce kornaya bastığını ifade ederek, "Aracı görünce frene basayım diye düşündüm ama frene bassam bu kez aracı önüme alacaktım ve TIR'ın altında kalacaktı. Eğer önüme alsaydım böyle kurtulamazdı. Aracı fark ettiğimde sola doğru kaçmaya çalıştım fakat aynadan kontrol ettiğimde araç zaten sıkışmıştı.Dorsedeki çadırın başından itibaren araca girdi. Olay inat değil. Tamamen bilmemezlik ve acemilik." diye yorumladı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

a

Benzer bir kaza da geçitğimiz haftalarda Kartal-Samandıra gişelerinde meydana gelmişti...

Ekleme Tarihi: 30 May 2017 02:41