Asayiş Güncelleme Tarihi: 10 Oca 2018 12:36

Bodrum'da İşadamı Ali Özdemir 4 gündür kayıp

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Gumsal Beach Club’ın işletmeciliğini yapan, ayrıca pastane zincirinin sahibi olan Ali Özdemir’in (45) 4 gün önce kaybolduğu ve kendisinden haber alınamadığı ortaya çıktı.

Bodrum'da İşadamı Ali Özdemir 4 gündür kayıp

Ailenin başvurusu üzerine jandarma ile polisin her yerde arama yaptığı belirtildi.

ARACI BULUNDU

Polis olay yeri inceleme ekipleri Özdemir’in otomobilini Çırkan Mahallesi’nde park edilmiş halde buldu. Kilitli olarak bulunan otomobilde parmak izi çalışması yapan polis, Özdemir’ in kapalı olan cep telefonundan en son sinyal alınan yerlerin tespiti için ilgili makamlara başvurdu.

Yapılan ilk incelemelerde Özdemir’in cep telefonunun son sinyallerinin Yalıkavak ile Gümüşlük arasındaki bir yerden geldiğinin tespit edilmesinin ardından polis o bölgedeki aramalarını yoğunlaştırdı. Polis ve jandarma konuyla ilgili 20’ye yakın kişinin ifadesine başvurdu.

Özdemir’in arkadaşlarından Selçuk Akbaş “Ali çok sevdiğimiz saydığımız temiz, neşeli bir arkadaşımız. Kimseye borcu yok, işleri iyiydi. Bodrumlular çok severdi. Aniden ortadan yok olmasına bizde bir anlam veremedik, şok olduk. Bizde her yerde onu arıyoruz. Ulaşmaya çalışıyoruz, merak içindeyiz. İnşallah hayırlı haberini alırız. Emniyet güçleri de yoğun biçimde bu konuda çalışma yapıyor” dedi.

Ekleme Tarihi: 10 Oca 2018 12:36