Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 25 Ara 2019 14:44

REM People nedir?

REM People, 2015 yılında perakende ve teknoloji tecrübesine sahip tekno girişimciler tarafından, perakende şirketlerine bağımsız denetim ve danışmanlık hizmeti sunmak amacıyla kuruldu.

REM People nedir?

REM People, 2015 yılında perakende ve teknoloji tecrübesine sahip tekno girişimciler tarafından, perakende şirketlerine bağımsız denetim ve danışmanlık hizmeti sunmak amacıyla kuruldu. Perakende analitiği alanında faaliyet gösteren yeni nesil araştırma ve perakende teknolojileri şirketi REM People, firmaların, satış noktaları içerisindeki satış, pazarlama, tanzim, teşhir ve genel perakende performanslarını ölçümlüyor. Sahadaki ekipleriyle yaptıkları ölçümleri yüzde 100 yerli yazılım ve yapay zeka uygulamalarıyla doğruluyor ve anlık olarak ilgili yöneticilere özel bir portal üzerinden raporluyor. Türkiye ve yurtdışında sunduğu teknoloji altyapısıyla rakipsiz olan REM People, 130 kişilik ekibiyle şirketlerin sahadaki gözü, kulağı olarak hizmet veriyor.

Unilever, P&G, Mondelez, PepsiCo, Nestle, Red Bull, Huawei, Pernod Ricard, Bayer, Microsoft, Intel ve Turkcell gibi alanında lider 25 kuruma 40 ülkede hizmet veren REM People, ayda 55 bin perakende noktasına temas ederek kurumların verimliliğini artırıyor. REM People’ın iş hacminin yüzde 40’ını yurtdışı pazarlar oluşturuyor.

Ekleme Tarihi: 25 Ara 2019 14:44