Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 4 Kas 2017 10:37

TIR'cı Ali lakaplı YouTube fenomeni Ali Can hayatını kaybetti

'Alex745alejandro' rumuzlu Türk YouTuber Ali Can, dün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

TIR'cı Ali lakaplı YouTube fenomeni Ali Can hayatını kaybetti

Almanya'da yaşayan ve tır şöförlüğü yaparken çektiği videolarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan YouTuber Alex745alejandro kanalının sahibi  Ali Can geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Youtuber Cem Korkmaz'ın ardından bir Youtuber'dan daha acı haber geldi. TIR şöförlüğü yapan ve  Almanya'da yaşayan  Ali Can adlı sevilen YouTuber geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

TIR KULLANIRKEN ÇEKTİĞİ VİDEOLARLA FENOMEN OLMUŞTU

Sempatik tavırlarıyla kısa sürede büyük hayran kitlesi edinen  Ali Can, TIR yolculukları sırasında çektiği videolarla popüler olmuştu. Bir dönem araba tanıtım videoları da çeken  Ali Can, TIR'cı Ali lakabıyla internette biliniyordu. Neşeli tavırları ve kendine has üslubuyla bir çok kişi tarafından sevilen  Ali Can'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü.

UYUDU, BİR DAHA UYANAMADI

Nevşehir'de yaşayan teyzesinin oğlu Salih Işınmış,  Ali Can'ın TIR'ıyla yük boşalttıktan sonra yorgun düştüğünü ve aracında uyuyakaldığını belirtti.

ÜRGÜP'E DEFNEDİLECEK

Bir daha gözleri açamayan  Ali Can'ın  Frankfurt Türk Federasyonu camisinde öğle namazına mütekiben cenaze namazı kılınacak.  Nevşehir'in  Ürgüp ilçesi  Ortahisar kasabasına bağlı İbrahimpaşa köyü nüfusuna kayıtlı olan ve  Almanya'da yaşayan YouTube fenomeni  Ürgüp'de defnedilecek.

CEM KORKMAZ DA İNTİHAR ETMİŞTİ

Hatırlanacağ üzere YouTube'da yer aldığı videolarla fenomen olan ve son olarak Recep İvedik 4 filminde oynayan Cem Korkmaz da geçtiğimiz günlerde evinde kendini asarak intihar etmişti.

Ekleme Tarihi: 4 Kas 2017 10:37