Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 23 Şub 2018 14:52

Total War: ARENA tüm oyunculara kapılarını açtı

Çok oyunculu, tarihi strateji oyunu, yepyeni bir ulusu saflarına ekleyerek kapılarını tüm oyunculara açtı. Wargaming Alliance, SEGA ve Creative Assembly işbirliğiyle geliştirilen Total War: ARENA bugün itibariyle açık betaya girerek kapılarını tüm oyunculara açtı.

Total War: ARENA tüm oyunculara kapılarını açtı

Efsanevi serinin çevrimiçi multiplayer versiyonunda oyuncular, 10’ar kişilik takımlarıyla antik dönemin gerçek savaş alanlarından esinlenen haritalarda devasa savaşlara katılıyorlar.

Açık beta, oyunda halihazırda yer alan Yunanlılar, Romalılar ve Barbarların yanına yeni bir ulusu, Kartacalıları, ekliyor. Oyuncular tarihin en önemli strateji ustalarından Hannibal Barca’nın zırhını kuşanıp dev savaş fillerine hükmedebilecekler.

Total War: ARENA’da oyuncular savaş alanını çok iyi kontrol etmek ve stratejilerini doğru belirlemek durumundalar. Oyunda özellikle takım çalışması ve zafere ulaşmak için savaş alanını doğru paylaşmak büyük önem taşıyor.

Total War: ARENA Yayın Drektörü Evgeniy Shukin konuyla ilgili düşüncelerini, “Total War: ARENA’yı nihayet tüm dünyadaki oyuncularla paylaşabildiğimiz için çok mutuyuz. Beta süreçlerine katılan oyuncularımızın desteğiyle hem yeni başlayanların kolaylıkla adapte olabileceği hem de yıllardır Total War oyunlarını takip eden deneyimli oyuncuların beğenisini kazanacak bir oyuna imza atmayı başardık”, sözleriyle ifade etti.

Creative Assembly bünyesinde Total War: ARENA’nın oyun direktörü olarak oyunun dümeninde yer alan Gabor Beressy ise duygularını, “Hem tarihe hem de çok oyunculu oyunlara olan tutkumuzu nihayet açık betada tüm oyunseverlerin beğenisine sunduğumu için çok mutuyuz. Biz oyunu yeni uluslar ve özelliklerle zenginleştirmeye devam ederken oyuncularımızla bu yepyeni Total War deneyimini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz,” şeklinde ifade etti.

Açık beta süresince edinilecek tüm kazanımlar oyun resmi olarak çıktığında da hesabınızda kalıyor olacak.

Ekleme Tarihi: 23 Şub 2018 14:52