Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 22 Ara 2019 12:38

TÜRKKEP ve NETGSM iş birliği anlaşması yaptı

KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP, şirketlere sağladığı tasarruf kapsamında NETGSM ile yeni bir iş birliğine imza attı.

TÜRKKEP ve NETGSM iş birliği anlaşması yaptı

Yapılan iş birliği kapsamında TÜRKKEP’in bayilerinde NETGSM’in ürünleri satışa sunulacak.

Şirketlerin elektronik dönüşümüne ve sunduğu hizmetleriyle tasarruflarına katkı sağlayan TÜRKKEP, ürün gamını geliştirmeye yönelik çalışmaları kapsamında NETGSM ile iş birliği yaptı. Yapılan iş birliği kapsamında NETGSM’in santral, SMS, 0850'li/0800'lü numara, sabit telefon, akıllı bina, IoT (nesnelerin interneti) uygulamaları, veri merkezi ve çağrı merkezi çözümleri TÜRKKEP bayilerinden satın alınabilecek.

Ankara’da NETGSM Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen imza törenine TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven ve NETGSM Yönetim Kurulu Başkanı Adem Öcal katıldı. İmza töreninde konuşan TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Olgar Ataseven, “TÜRKKEP olarak kurulduğumuz günden bu yana her zaman hizmet verdiğimiz şirketlere e-Dönüşüm’e geçişte pratik çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz bu çözümlerle tasarruf etmelerine de katkı sağlıyoruz. NETGSM ile yaptığımız iş birliğimizle de bu misyonumuzla çalışmayı sürdürmüş olduk. Telekom sektörünün 20 yıllık geçmişe sahip köklü şirketiyle güçlerimizi birleştirerek müşterilerimize kesintisiz iletişim sunmaya başladık. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz yeni iş birlikleri ve ürünlerimizle şirketlere çalışırken aynı zamanda kâr ettirecek çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekleme Tarihi: 22 Ara 2019 12:38