Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 31 May 2017 04:52

Twitter yeni özelliğini kullanılarına sundu

Dünyanın en yaygın ve bilinen sosyal ağlarından Twitter, kullanıcıları için yeni bir özellik getirdi. Kullanıcıların Twitter'ın yeni özelliğini kullanabilmesi için küçük bir işlem yapması gerekiyor.

Twitter yeni özelliğini kullanılarına sundu

Twitter'ın yeni kullanıma soktuğu özelliği sayesinde twitter kullanıcıları bundan sonra takip etmediği kişilerden de "direkt mesaj" alabilecek. Yeni özelliğe ilişkin sosyal medya devi Twitter açıklama yaptı.  Twitter kullanıcıları yeni özelliği kullanabilmek için öncelikle Ayarlar kısmında yer alan "Herkesten Mesaj Al" seçeneğini etkinleştirmesi gerekiyor.

Kullanıcıların "Herkesten Mesaj Al" seçeneğini aktif etmesi sonrası, hesabı takip edilmeyen kimselerden mesaj geldiğinde, "Mesajlar" sekmesinde "İstek" olarak yer alacak.Mesaja ek olarak takip edilmeyen hesaplar tarafından eklenilen yeni grup sohbetleri de kullanıcıların önüne "İstek" olarak çıkacak.

Twitter hesabı olanlar sohbete dahil olduğunda takip edilmeyen kişilerden gelen mesajlar için "Sil" veya "Kabul Et" seçeneklerinden birini belirlemesi istenecek.

Kullanıcının takip etmediği kimseden gelen mesajı kabul etmesi durumunda mesajı atan kişi ile etkileşim kurulmasına olanak tanıynacak ve mesaj twitter kullanıcısının gelen kutusuna düşecek

Diğer taraftan Twitter'da takip edilmeyen kullanıcının isteği kabul edilene kadar mesaj attığı kişinin mesajı okuduğunu göremeyecek. Yine takip edilmeyen kişilerden gelen ve silinen mesajlar gelen kutusundan kaldırılacak.

Ekleme Tarihi: 31 May 2017 04:52