Eğitim Güncelleme Tarihi: 15 May 2017 12:34

FMV Işık Okulları'ndan İngilizce yaz kampı

FMV Işık Okulları, Temmuz ayında, ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından verilen Işık Summer Fun isimli yaz programına başlıyor.

FMV Işık Okulları'ndan İngilizce yaz kampı

Işık Spor Sanat Tasarım Akademisi tarafından düzenlenen, çocukların eğlenceli oyun ve yaratıcı etkinlikler eşliğinde eğlenirken aynı zamanda İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmesini amaçlayan Işık Summer Fun’ın birinci dönemi 3 Temmuz Pazartesi - 14 Temmuz Cuma tarihleri arasında, ikinci dönemi ise 31 Temmuz Pazartesi - 11 Ağustos Cuma tarihleri arasında gerçekleşecek.

Pazartesiden cumaya saat 09.30 - 16.00 arasında tam günlük kurslardan oluşan Işık Summer Fun’da tüm kurslar İngilizce olarak gerçekleşecek. Ana dili İngilizce olan öğretmenlerle birlikte İngilizce öğretmenliği okuyan grup liderleri de tüm programa eşlik edecek.

Işık Summer Fun’da, 5-8 yaş arası için özel planlanmış müfredat ile tamamıyla İngilizce konuşulan bir ortamda sportif oyunlar, mutfak atölyesi, müzik, sınıf içi ve sınıf dışı oyunlar, kodlama, dans ve görsel sanatlar etkinlikleri gibi çocukların öğrenirken aynı zamanda eğleneceği birbirinden güzel etkinlikler yer alacak.

Online kayıt yapılan kursta, İngilizce öğretmek değil, tüm etkinliklerde iletişim dili olarak kullanılacak olan İngilizce'yi doğal ortamda sunarak 'edinmeleri’ hedefleniyor.

Ekleme Tarihi: 15 May 2017 12:34