Eğitim Güncelleme Tarihi: 26 Ara 2016 20:50

İstanbul'da 29 Aralık Perşembe okullar tatil mi? İşte valilik kararı

İstanbul'da ve yurdun geniş kesiminde yoğun yağışı bekleniyor. Peki okullar tatil olacak mı? İstanbul'da 28 Aralık'ta okullar tatil mi? İşte valilik kararı

İstanbul'da 29 Aralık Perşembe okullar tatil mi? İşte valilik kararı

Meteoroloji verilerine göre Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yurdun geniş kesiminde kar yağışı bekleniyor. Özellikle İstanbul başta olmak üzere öğrenci ve velilerin merak ettiği konu yoğun kar yağışı durumunda okulların kar tatili olup olmayacağı... İstanbul Valiliği ise bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmış değil.

Soğuk ve yağışlı havanın etkili olduğu 10 ile bağlı birçok ilçede dün eğitime 1 gün ara verildi. Kar yağışı ve soğuk hava yurtta da etkisini sürdürüyor. Antalya, Konya, Aksaray, Yozgat, Çorum'un bazı ilçeleriyle, Adıyaman'ın Çelikhan, Kırşehir'in Kaman, Adana'nın Aladağ ve Pozantı, Mersin'in Mut ve Gülnar, Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Nurhak ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Kahramanmaraş-Kayseri ve Sivas-Malatya karayolları kapandı. Konya'da kenti Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya ve Aksaray'a bağlayan karayolları kar yağışı ve tipi nedeniyle zaman zaman ulaşıma kapanınca yaklaşık 50 araç yolda mahsur kaldı.

Ayrıntılar burada

Ekleme Tarihi: 26 Ara 2016 20:50