Ekonomi Güncelleme Tarihi: 20 May 2022 01:55

AKP'li Ömer Çelik duyurdu: Maaşlara zam yok

İşçi ve memurların maaşlarına yıl ortasında zam yapılıp yapılmayacağı sorusu yöneltilen AKP Sözcüsü Ömer Çelik zam hazırlığı olmadığını söyledi.

AKP'li Ömer Çelik duyurdu: Maaşlara zam yok

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, zam sorusuna verdiği yanıtta "Düzenleme yapıldıktan sonra hemen bir çalışma başlamıyor. 'Sürekli bir çalışma vardır' denilemez. Herhangi bir şekilde vatandaşımızın enflasyon karşısında ezilmemesi için stratejiler üretiyoruz. Bu takvim için bir şey söylemek henüz erken. Dolayısıyla onlar olgunlaştığı zaman bizde bilgiler sizlerle paylaşırız" dedi.

ZAM AÇIKLAMASI

İşçi ve memurların maaşlarına yıl ortasında zam yapılıp yapılmayacağı sorusuna cevap veren Çelik, şunları söyledi:

* “Bunu Çalışma Bakanımız düzenli olarak açıklıyor. Düzenleme yapıldıktan sonra hemen bir çalışma başlamıyor. ‘Sürekli bir çalışma vardır’ denilemez. AK Parti açısından biz emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz ve gençlerimizden gelen talepleri yakın bir şekilde takip ediyoruz.

* Herhangi bir şekilde vatandaşımızın enflasyon karşısında ezilmemesi için stratejiler üretiyoruz. Bu takvim için bir şey söylemek henüz erken. Dolayısıyla onlar olgunlaştığı zaman bizde bilgiler sizlerle paylaşırız.

* Sadece vatandaşlarımızın şunu bilmesini isterim; .eşitli sosyal kesimlerden bize iletilen tüm talepler sıkı bir takiple değerlendiriliyor.” İHA

Ekleme Tarihi: 20 May 2022 01:55