Ekonomi Güncelleme Tarihi: 3 Ağu 2017 14:34

Apple ürünleri BİM raflarına girdi

Türkiye'nin dört bir yanında binlerce marketi bulunan BİM Apple ürünleri satacak. 11 Ağustos'ta marketlerde izdiham yaşanabilir.

Apple ürünleri BİM raflarına girdi

Türkiye'de milyonlarca insan için ucuz alışverişin ilk adreslerinden biri olan BİM bu kez de Apple ürünleriyle müşterilerini şaşırtmaya hazırlanıyor. Orijinal Apple ürünleri, toptan fiyatına perakende satış sloganıyla raflarda olacak.

Geçmişte Xbox, Playstation 4 ve iPhone 7 gibi sattığı birçok farklı teknolojik ürünle sıradan bir marketten çok daha fazlası olduğunu defalarca kanıtlayan BİM, bizleri bir kez daha şaşırtarak orijinal Apple ürünleri satmaya başlayacak.

Geçmişte Xbox, Playstation 4 ve iPhone 7 gibi sattığı birçok farklı teknolojik ürünle sıradan bir marketten çok daha fazlası olduğunu defalarca kanıtlayan BİM, bizleri bir kez daha şaşırtarak orijinal Apple ürünleri satmaya başlayacak.

shiftdelete.net'in verdiği bilgiye göre BİM orijinal Apple şarj kablosu ve kulaklığı satacak!

Halka dağıtımından önce ele geçirilen yeni bir broşüre göre perakende satış marketi BİM, 11 Ağustos 2017 tarihinde orijinal Apple şarj – veri kablosu ve Earpods kulaklıklarını satmaya başlayacak.

Satılacak olan şarj kablolarının 1 Metre uzunluğunda olanı 39,90 TL"ye, 2 Metre uzunluğunda olanı da 49,90 TL"ye satılacak. Apple Earpods kulaklığının satış fiyatı ise 55 TL olarak belirlenmiş.

Piyasa fiyatlarının oldukça altında satışa sunulacak olan bu ürünleri almak istiyorsanız, 11 Ağustos 2017 tarihinde erken kalmanızda fayda var. Zira ürünler stoklarla sınırlı.

Ekleme Tarihi: 3 Ağu 2017 14:34