Ekonomi Güncelleme Tarihi: 17 Ağu 2017 15:58

Atlasglobal’in Necef uçuşları başladı

Atlasglobal Irak’taki büyümesini sürdürüyor. Uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisi doğrultusunda hedeflerine hızla ilerleyen Atlasglobal, Irak’taki uçuş ağına Necef’i de ekledi.

Atlasglobal’in Necef uçuşları başladı

Atlasglobal, Bağdat, Erbil ve Süleymaniye’den sonra Irak’taki dördüncü destinasyonu olan Necef’e uçuşlarına başladı.

Global bir havayolu şirketi olma hedefiyle çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Atlasglobal, Irak’taki uçuş ağına Necef’i de ekledi. Bağdat, Erbil ve Süleymaniye’den sonra 4’üncü destinasyon olan Necef’e Atlasglobal, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Salı ve Perşembe günleri uçuşlarını gerçekleştirecek. Necef Havalimanı’ndan ise Çarşamba ve Cuma günleri Atatürk Havalimanı’na seferler düzenlenecek.

Hat

Uçuş Numarası

Kalkış – Varış Saatleri

Uygulanan Günler

IST-NJF

KK6292

23:00 - 01:50

2.

23:50 - 02:40

4.

NJF-IST

KK6293

03:45 - 06:55

3.5.

Atlasglobal Necef yolcuları yurt içinde Adana, Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Ercan, yurt dışında ise Kharkov, Arlanda, Londra, Zaporijya, Amsterdam, Kopenhag, Paris, Milano, Hamburg, Belgrad, Zürih, Dusseldorf, Lviv ve Nizhnekamsk’a uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak rahatça seyahat edebilecek.

Atlasglobal EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Necef’e Atlasglobal EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş keyfi yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Necef, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebilecek. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Ekleme Tarihi: 17 Ağu 2017 15:58