Ekonomi Güncelleme Tarihi: 29 May 2017 18:01

Bosch Termoteknik’in Buderus'una A.L.F.A ödülü

Bosch Termoteknik’in Buderus markası Marketing Türkiye A.L.F.A. Müşteri Deneyimi ödülüne layık görüldü. Buderus; 1200 kişinin katıldığı araştırmada Isıtma ve Soğutma sektöründe "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka ve Marka Ekipleri" ödülünü aldı.

Bosch Termoteknik’in Buderus'una  A.L.F.A ödülü

2015 yılından beri en iyi müşteri deneyimini yaşa­tan markaların ödüllendi­rildiği A.L.F.A. Awards’un üçüncüsü bu yıl 17 Mayıs Çarşamba günü Kemer Country Club’da Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi XCO’nun hemen ardından gerçekleştirildi.

Türkiye temsili 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi araştırmasının sonuçla­rına göre verilen ödüllerde bu yıl Isıtma & Soğutma kategorisinde "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka ve Marka Ekipleri" ödülüne Buderus markası layık görüldü. Araştırma metodolojisi ve saha çalışması 64 bin kullanıcısı bulunan “Türkiye’nin Sesi Paneli” üzerinden Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirildi.

Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş ‘’286 yıllık bir geçmişe dayanan Buderus markamız için müşteri odaklılık en önemli değerler arasında yer almaktadır. Müşterilerimizin beklentilerini analiz edip tüm iş modellerimizi bu yaklaşıma göre kurguluyoruz. Bu sayede müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha uygun çözümler sunarak, müşteri deneyimini her zaman en üst seviyede tutmaya özen gösteriyoruz ’’ diyerek, ödülü teslim aldı.

Ekleme Tarihi: 29 May 2017 18:01