Ekonomi Güncelleme Tarihi: 13 May 2017 19:21

Eyüp Sabri Tuncer kozmetik devleriyle buluşuyor

Eyüp Sabri Tuncer, Orta Doğu’nun ve Afrika’nın en önemli uluslararası ticari etkinliği Beautyworld Middle East’e katılıyor. Dünya markası olma yolunda sağlam adımlar atan Eyüp Sabri Tuncer, kozmetik devlerini 14-16 Mayıs tarihleri arasında Dubai’de bir araya getirecek fuarda uluslararası ilişkilerini güçlendirmeyi ve ihracat ağını büyütmeyi hedefliyor.

Eyüp Sabri Tuncer kozmetik devleriyle buluşuyor

Eyüp Sabri Tuncer bugün, başta tazelik veren klasik limon kolonyası ve farklı esanslı kolonyalar olmak üzere, şampuan ve losyon gibi kişisel bakım ürünleri, ev bakımı, tekstil-spa kategorilerindeki 600’ü aşkın farklı ürünüyle kozmetik sektöründeki dev oyuncular arasındaki yerini aldı. Dünya markası olma yolundaki iddiasını sürdüren Eyüp Sabri Tuncer, bu kapsamda yurt dışındaki çalışmalarına da devam ediyor.

14-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Beautyworld Middle East’e katılacak olan Eyüp Sabri Tuncer, ihracat ağını büyüterek ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmayı hedefliyor.

‘İhracat ağımızı büyüteceğiz’

Dubai’de üç gün boyunca devam edecek Beautyworld Middle East, parfümeri, kozmetik, sağlık, güzellik, kişisel bakım ve temizlik ürünleri sektörlerinde Orta Doğu’nun en önemli uluslararası ticari etkinliği. Bu yıl 22. kez düzenlenecek olan fuar 2016 yılında, Eyüp Sabri Tuncer’in de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 1522 firmaya ev sahipliği yaparken 36.951 kişi tarafından ziyaret edildi.

Türk kozmetiğinin dünyadaki güvenilir ve seçkin elçisi olma amacıyla markanın adını yurt dışında da duyurmaya devam ettiklerini belirten Eyüp Sabri Tuncer Genel Müdür Yardımcısı Atilla Arıman, “Başta doğal yağlarla zenginleştirilmiş şampuan serimiz, el ve vücut losyonlarımız, duş jeli ve saç bakım kremleri gibi kişisel bakım ürünlerimiz ile hızla büyüyoruz. Yurtdışındaki fuarlara katılarak uluslararası işbirliklerimizi güçlendirmeyi ve ihracat ağımızı büyütmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 13 May 2017 19:21