Ekonomi Güncelleme Tarihi: 8 Haz 2017 16:57

"Halkbank, Vakıfbank ve Borsa İstanbul'un genel müdürleri değişti"

Ekonomi dünyasından üç önemli değişiklik iddiası geldi. İddiaya göre, Halkbank, Vakıfbank ve Borsa İstanbul'un genel müdürleri değişti.

Ekonomi dünyasından üç önemli değişiklik iddiası geldi.  Reuters, Halkbank Genel Müdürlüğüne  Osman Arslan'ın,  Vakıfbank Genel Müdürlüğüne de Mehmet Emin Özcan'ın getirileceğini duyurdu.  Bloomberg HT de  Borsa İstanbul'un yeni başkanının Halk Yatırım Genel Müdürü  Murat Çetinkaya olacağını açıkladı.

İŞTE YAPILACAK DEĞİŞİKLİKLER

Konu hakkında bilgi sahibi iki kaynağın  Reuters'a yaptığı açıklamaya göre Ziraat Katılım'da Genel Müdür olarak görev yapan Arslan kısa süre içinde Halkbank'a Genel Müdür olarak atanacak.

Halkbank,  Vakıfbank, ve  Ziraat Bankası'nda yönetim kurulu üyeliği yapmış olan ve son olarak KKTC  Merkez Bankası Başkanı olarak görev yapan Özcan ise  Vakıfbank Genel Müdürü olarak atanacak.

Öte yandan  Bloomberg HT'nin kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde ise Halk Yatırım Genel Müdürü  Murat Çetinkaya'nın,  Osman Saraç'ın yerine  Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'ne getirileceği kaydedildi.

Ekleme Tarihi: 8 Haz 2017 16:57