Ekonomi Güncelleme Tarihi: 28 Şub 2018 13:40

IC Holding nedir?

1969 yılında temelleri atılan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.Ş. faaliyetlerini temelde inşaat, enerji üretimi ve dağıtımı, turizm, sanayi ve altyapı sektörlerinde sürdürmektedir.

IC Holding nedir?

1969 yılında temelleri atılan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.Ş. faaliyetlerini temelde inşaat, enerji üretimi ve dağıtımı, turizm, sanayi ve altyapı sektörlerinde sürdürmektedir. Stratejik yaklaşım, karar süreçlerine katılım, insana saygı ve sosyal sorumluluk bilincini teşvik eden bir yönetim anlayışına sahip olan IC Holding, son yıllarda, Türkiye’nin yanı sıra başta Rusya, Orta Doğu, Orta Asya ve Avrupa gibi dünyanın çeşitli bölgelerinde birçok proje geçekleştirmektedir.
Yaptığı işlerde her zaman kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan IC Holding, bu politikasından ödün vermeden ve standartlarını koruyarak çalışmalarına devam etmekte ve sürdürülebilir büyüme odaklı bir strateji ile ilerlemektedir.

IC Holding’in bakış açısı, ülkemizdeki ve dünyamızdaki gelişmeleri izleyerek faaliyette bulunduğu sektörlerde kazanılan tecrübe ve imkânları, yeni sektör ve projelerde hızlı ve esnek biçimde kullanmaktır. Yönetim anlayışının mihenk taşlarından biri de sosyal sorumluluk bilinci ile topluma ve ekonomiye katma değer yaratmaktır.

Ekleme Tarihi: 28 Şub 2018 13:40