Ekonomi Güncelleme Tarihi: 6 Mar 2018 11:25

Kahve devi Starbucks Türkiye'de çaycı oluyor

Starbucks, dünyada en çok çay tüketen ülkeler sıralamasında ilk sırada yer alan Türkiye’yi şimdi yeni bir deneyime davet ediyor.

Kahve devi Starbucks Türkiye'de çaycı oluyor

Çay konusunda daha çok şey öğrenmek, yeşil çay ve bitki çayı çeşitlerini keşfetmek ve günlük rutinine katmak isteyenleri Starbucks, Teavana® ile Modern Çay Yolculuğu ’na çıkarıyor.

Starbucks, dünyada en çok çay tüketen ülkeler sıralamasında ilk sırada yer alan Türkiye’yi şimdi yeni bir deneyime davet ediyor. Kahve devi, Şubat ayından itibaren Türkiye’de de misafirleriyle buluşturduğu, Teavana® markalı çaylarla herkese ‘Modern Çay Yolculuğu’ vaad ediyor.

Tarladan gelen tazelik ve doğallıkla çay fincanınızda…

Teavana®’da yüksek kalitedeki çay yaprakları seçilerek kullanılıyor. En genç ve taze filizler, Tea Master denilen çay uzmanları tarafından seçiliyor. Seçilen bitkilerde ‘hasat’ sadece bitkinin en üst bölümündeki filizi ve ilk iki yaprağı içeriyor. Herhangi bir katkı maddesi kullanılmadan, tarladan geldiği  doğallıkla misafirlere piramit keselerde sunuluyor. Ayrıca farklı bitki ve meyve özlerinin harmanlanmasıyla oluşan seçenekleri de bulunuyor.

Çay hakkında bilmek istediğiniz her şey için platform kurdu

Çay severlere bir yandan artizan ve egzotik çaylarla farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlayan Starbucks, diğer yandan da çay severlerin buluşacağı yeni bir platform oluşturuyor. Çay konusunda daha çok şey öğrenmek, yeşil çay ve bitki çayı çeşitlerini keşfetmek ve günlük rutinine katmak isteyenleri Starbucks, Teavana® Modern Çay Yolculuğu’na davet ediyor. Starbucks bu yolculukta siyah çay dışında, yeşil ve bitki çayları hakkında da bilgilendirirken, sunumu ve farklı harmanlarıyla çayın farklı yorumlarını da misafirleri ile paylaşıyor. Dünyanın en iyi bitkileri arasından seçilen bu çaylar, beklenmedik içerik ve tatları sunuyor.

Çay, kuruluşundan beri Starbucks’ın menüsünde yer alıyor. 2012 yılından bu yana, başta ABD olmak üzere çeşitli ülkelerdeki mağazalarda, Teavana® markalı çaylar sunuluyor. Starbucks, Şubat ayı itibarıyla tüm çaylarını, çay konusunda Teavana® markasıyla hazırlamaya ve bardaklarına yalnızca misafirlerin adını değil, zamanı da yazarak bir Starbucks deneyimini yaşatmaya hazırlanıyor.

Ekleme Tarihi: 6 Mar 2018 11:25