Ekonomi Güncelleme Tarihi: 3 Şub 2017 22:19

Kayakçıların gözdesi Radisson Blu Kayseri

Kayseri şehir merkezinde yer alan Radisson Blu Kayseri, şehrin en yeni 5 yıldızlı oteli olarak son yıllarda kayakçıların gözdesi haline geldi.

Kayakçıların gözdesi Radisson Blu Kayseri

Gerek sunduğu imkanlar, gerekse kalitesiyle üst düzey bir konaklama deneyimi yaşayıp kayak merkezine de kolayca ulaşmak isteyen kayakçılara ev sahipliği yapan tesis kayak tutkunlarına sunduğu özel paketlerle de bu sene ilgi odağı.

Özellikle sömestr döneminde %100 doluluğa ulaşan tesisin kış dönemindeki misafirlerinin %82’sini ise Erciyes’e kayak yapmak için gelen ve Radisson’un kayak paketinden yararlanan misafirler oluşturuyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Radisson Blu Kayseri Genel Müdürü Atakan Altuğ “Erciyes Kayak Merkezi Türkiye’de son yılların en gözde kayak merkezi olarak sürekli yükselen bir grafik çizmekte.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Erciyes A.Ş.’nin profesyonel çalışmaları ile teknoloji ve yönetim kalitesi anlamında çok kısa sürede İsviçre ve Avusturya’daki kayak merkezleri seviyesine ulaşan merkez her sene artan sayıda kayakçının da ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu anlamda yıllardır üzerinde titizlikle çalışılan Erciyes Master Planı da şehir ekonomisine ve turizmine katkı sağlama hedefine bu kısa sürede başarıyla ulaşmış durumda.

Erciyes Kayak Merkezi İstanbul’dan ulaşması en kolay kayak merkezi olmasıyla da ciddi avantajlar sağlıyor. Dünyanın en yakın kayak merkezi olan Erciyes’e İstanbul’dan yaklaşık 1 saatlik bir uçuş ve havaalanından tesislere otoban kalitesindeki yollardan 20-25 dakikalık bir otomobil yolculuğu ile ulaşılıyor.”

Radisson Blu kayak paketi de beş yıldızlı bir otelin konaklama konforunu sağlarken, kahvaltı, Erciyes Kayak Merkezi’ne gidiş dönüş transfer ve günlük sınırsız Ski Pass içeren çok cazip fiyatlı bir çözüm olarak tasarlanmış.

Kayak malzemesi, kızak, kar motorsikleti kiralamak isteyen veya kayak dersi almak isteyen misafirlerine de Erciyes’te anlaşmalı olduğu uzman merkezler aracılığıyla, çok uygun fiyatlara bu ihtiyaçlarının temin edilmesini de sağlayan Radisson Blu Hotel misafirlerine Kayseri’nin en merkezi konumunda olmasının ayrıcalığını da sunuyor. Tesis Kapadokya’ya olan yakınlığı sayesinde de isteyen misafirlerine “Kültür Kayağı” konsepti içerisinde Kapadokya gezisi imkânı da veriyor.

Ekleme Tarihi: 3 Şub 2017 22:19